8/06/2012

06AUG2012

Tänään teki mieli pukeutua ja kokeilla uutta lookbookista inspiroituneena, vaikka tekemistä oli vain postille asti, josta noukin mukaani taas upean laukun. Päätin yhdistää jo kiharretut hiukset johonkin omimpaan itseeni: bändipaitaan ja todella tyttömäiseen hameeseen, johon lisäsin volyymia mustalla tyllihameella. Päälle ryhdikäs bleiseri ja täydelliset korkkarit: valmista. Siskoa hihasta kiinni ja ulos kuvaamaan (:

 Testasin tota laukun pitkää hihnaa tänään, ja voi hitsi kun se on käytännölinen ja edelleen kaunis. Tuotekuvissa laukku näyttää vähän lässähtävän noin kannettuna, mutta omassa käytössä se näyttää upeelta!
 A Day To Remember shirt, Provinssirock 2010 / skirts, Stradivarius (Tallinn) and Backstreet / blazer, H&M / bag, eBay / heels, Nilson Shoes
 Hiukset oli vähän hullusti, koska otin torkut kauoungista tultuani ja ootellessa Santtua kotiin. Nopea pikatuperrus tukkaan ja nopeat kuvat ulkona, niin tämä sai riittää. Ei siinä mitään, mutta ulkona ehti olla tuulista, joka nosti pehkoa entisestään.
Oli myös vähän hämärää, mutta onneksi photarilla voi tehdä taikoja (:

2 comments:

  1. Toi sun tyyli on kyllä niin upee ja oot persoonallisella tavalla ihan älyttömän kaunis :)

    ReplyDelete