8/12/2012

11AUG2012

Tässä taas vaihteeksi eilisen asua! Otan nyt reippaasti irti tosta kuvaajastani, kun se vielä kerta on innoissaan hommastaan ja kerta kun itse olen innoissani pukeutumisesta :D Oon täysin rakastunut tuommoiseen viininpunaiseen, joten kaikki sen väriset omistamani vaatekappaleet ovat päässet viikon sisällä päälle. Yhdistin ylipitkän ja ylileveän Ginan tunikan Hennesin mustaan shortsihaalariin ja nahka-asusteisiin. Laukku on Stockan outletista hinnalla 45 ostettu ihanuus, jota katselin joskus muinoin 125 euron hintaisenakin. Wedget on Vagabondin ja oli tarkoitettu mun ensimmäiseen ylioppilasasuun, mutta koska mekko ei käynyt, niin ei käynyt kengätkään. Tykkään kuitenkin hirrrrmuisesti näistä (:

 Sukkiksissakin taas vaihteeksi reikä... Mutta noi pallosukkikset kestää reikäsinäkin, ja mua ei ainakaan haitannut! Sen lisäksi mulla on noita ehjinä varmaan kolmet (avaamattomissa pakkauksissa)

 Ja laukku on tooooosi iso ja käytännöllinen, siksi rakastankin sitä (nahkaisuutensa ja rusettinsa lisäksi tietenkin). Sormessa ylioppilaslahjaksi saatu kalevala-sormus (:
 Jalat vähän vänkyrästi tässä, ja näytän odottavalta äidiltä. No mitäs pienistä.
lace tunik, neclace & cardigan, Gina Tricot / belt + jumpsuit, H&M / bag, Stockmann Outlet / wedges, Vagabond, Martin's / ring, Kalevala, a graduation present from my aunt and cousins

No comments:

Post a Comment