8/08/2012

Happy Birthday To Me!

Oon tästä lähdössä Helsinkiin päin hippaloimaan, leffaan ja syömään ja sen sellaista. Jos olisin Jenkeissä, niin lähtisin varmaankin Vegasiin, koska nyt täällä päässä ollaan 21! Omaksi synttärilahjakseni olenkin shoppaillut reilusti noita laukkuja ja äitille tyttärensä synttäreiden kunniaksi tankkasin 70€ eestä bensaa :p Tässä vielä kuvaa, minkä näköisenä olen ulos lähdössä (ja sieltä tulossa, heräsin aamulla klo 5:30 töihin, yäk). Huomenna päivittelen varmaan sitten vähän jotain muuta, ettei muutu pelkäksi asublogiksi tämä.

 Pääosassa tasussa toimii uusi laukku (), uusi statement- kaulakoru, ja toppi, jota tilasin laukun kanssa toisen kappaleen, koska pidän siitä hirrrrmuisesti.
 En halunnut yhdistää toppia tavanomaisesti farkkuihin tai mustaan, joten valitsin päinvastaista. Ja koska oli vähän vilpoisaa piti valita kahdesta parista rikkinäisiä pilkkusukkiksia, joista näköjään valitsin rikkinäisimmät, koska melkeen koko toisen jalan takaosa on avoin :D
 Lisää tavanomaisottomuutta lisäsi tuo kirkkaan koralli bleiseri, jota rakastan!
 Kännykkäpussi kurkkii taskusta, noh ei voi mitään :3
blazer, top, statement necklace and bag, H&M / shorts and ring, Gina Tricot / flats, Marten's / bangles, Bershka (Tallinn)

2 comments:

  1. voiapua, sulla on kyllä niin mielettömän upeet hiukset ! :-)

    ReplyDelete