8/10/2012

Not a MaxFactor commercial

Olen viimeaikoina "vähän" haalinut uutta kosmetiikkaa. Nokun puuteri ja eyeliner loppu samaan aikaan. Ja ripsari oli huonoa. Ja meikkivoide. Ja koska mulla oli Sokokselle 50 euron lahjakortti. Ja koska tili näytti tyhjyyttään ja tarvitsin meikinpoistolappuja, jotta pääsisin käyttämään näitä ihanuuksia.

 Siinä se viimeisen kuukauden sisäinen kosmetiikkakasa!
 Halusin kokeilla, koska kaikki muutkin. Vaikutti lupaavalta, mutta ei saa aikaan sitä efektiä, jonka itse haluan. Käytän tätä tuon uuden kanssa, ja se kyllä viimeistelee nätisti (:

 Näin unta, että ostin tämän huulipunan :D Oli siis pakko ostaa se. Se on Max factorin, kirkkaan punainen huulipuna, ja tuo kulta tekee siitä täydellisen! Tykkään tästä toooosi paljon. Pysyy huulilla vaikka nukkuisin päiväunet! Maistuu vähän hassulta, niin ei tule "syötyä" pois.

 Lemppariripsiväri oli tarjouksessa, tosin en ollut tätä lilaa kokeillut, mutta tääkin on täydellinen. Ostin näitä kaksi :3

 Irtopuuteria oon halunnut koittaa pitkään. No nyt lahjakortin, alennuksen ja MaxFactor -merkin avulla pääsin kokeilemaan. And I love it!
 Tykkään enemmän tämmösistä kiinteistä meikkivoiteista, ja tämä jos jotain on niin kiinteetä! Ei tuu käytettyä liikaa, se peittää sopivasti, muttei liikaa, ja siihen tarttuu puuteri nätisti! Jos pidän tästä vielä kuukauden päästä, niin mulla on uusi luottomeikkivoide :D

 Mun punnan eyelinerit Lontoosta loppu nyt, joten tarvitsin uuden. Valitsin tämän ihan vaan siveltimen koon ja muodon perusteella. En ole vielä koittanut. Hinta ei ainakaan ollut paha (:

Ja koska lahjakortille jäi vielä arvoa, niin ostin varastoon yhen tämmösen! Vois hamstrata vielä useemman, koska tää on parasta ja sitä kuluu PALJON! En haluu että se lopetetaan :c Ja paketissakin lukee, että säilyy 36 kuukautta avattuna, joten rauhassa voin hamstrailla ja käytellä sit :3

No comments:

Post a Comment