1/28/2013

28JAN2013 + VIDEOITA

Sekäsikiöentryn alkuun ensiksi BMTH:n uusin kappale ja musiikkivideo, joka on kyllä bändin huipuinta materiaalia ikinä, saattaa jopa vaihtaa jo hetkellisen kieltäytymisen keikalle menostani ympäri.
Tähän väliin sitten uusilla asetuksilla kuvattuja asuräpsyjä tämmöisestä basicciakin basicimmästä asusta.
Ja loppuun vielä ensimmäinen uudella kameralla kuvattu blogivideo, joka tosin ei pääse oikeuksiinsa tässä pimeässä huoneessa kuvattuna ja epätoivoisesti iMoviessa muokattuna ja rakeisena sekä huonolaatuisenä ulosvietynä. Niin ja videota on siis nopeutettu, ei mulla oikeasti tuollainen ääni ole, mutten halunnut pälättää 5 aiheesta kymmentä minuuttia, joten here you go:

2 comments:

  1. Rock the Beach liput on kolmeksi päiväksi sen 150. Ja sinne saa myös yhen päivän lippuja, en tiedä paljonko ne maksaa. Mutta kuitenkin ! c:

    ReplyDelete
  2. Juu, ku kattelin tiketistä niitä lippuja, niin sielä myydään vaan sitä 150 pakettia, ja en todellakaan haluis maksaa vaan siitä yhestä bändistä sen vertaa. Mutta jos pitää ostaa semmonen lippu niin kyllähän sieltä muutakin katteltavaa löytyy, mutta niin... Toivotaan, että jos tulevat sinne niin saa niitä halvempiakin lippuja!

    ReplyDelete