2/01/2013

01FEB2013 + We Came As Romans - Hope

Johan näitä kovia uusia biidejä pukkaakin tähän aikaan vuodesta, nyt ensiksi kotiin päästyäni bongasin tämän WCAR:in uutukaisen. Aika "laiska" biisihän tämä on edellisiin verrattuna, mutta musiikilliset elementit ja cleanilaulajan ääni ei koskaan yllätä. Eipä noissa screameissakaan ole mitään valittamista ja video itsessään on hieno!


Sitten itse aiheeseen, eli tämän päivän asu. Pääkohtana tulee varmasti pitkään olemaan tämä uusi romwen paituli, jota olen nyt aluksi yhdistellyt ihan vain mustan kanssa. Eilen hame päällä en ehtinyt asua kuvata, kun poikaystävä tuli kylään! Tänään piti kuvata kummatkin, mutta koska tyhmä itselaukasin on (taas) rikki, niin en kauaa jaksanut leikkiä selftimerin ja manufocuksen kanssa. Kuvat kuitenkin ehti havainnollistaa sen, kuinka ihanasti paita laskeutuu takaa ja kuinka hyvin se istuu, vaikka onkin onesize. Tässä tekstiä kirjoittaessa huomaan, että unohdin kuvata nämä korvakorut, mutta en usko että nekään on korvista kauaksi lähdössä muutamaan viikkoon.
shirt, Romwe.com / jeans, Gina Tricot / necklace, Gina Tricot / belt, H&M / watch, GUESS
Mitäs mieltä muuten muut on, onko nää pystykyvat parempia tällaisina täyskokosina, vai pitäskö niitten olla vierekkäin taikka leveydeltään pienempiä? Haluaisin tuossa kun taas ulkokuvat on mahdollisia vääntää sellaisen kollaasin, jossa on kaikki pystykuvat samassa, silleen hienosti, että taustan saisi solutettua. Se vierekkäisjärjestely ei vaan oikein toimi näillä työajoilla ja sisäkuvissa on no hope at all.

2 comments:

 1. Ihanat pöksyt <3 Mie oon niin haaveillu ns. kunnollisista reikähousuista/-farkuista, mut tuntuu muutenkin aina tosi vaikealta löytää kivoja housuja, kun kaikissa on aina matala lantio ...

  Ja toi paitakin on upea :) ! Sopii siulle todella hyvin

  ReplyDelete
  Replies
  1. ;Kiitus! Miun ekat reikäpöksyt oli itetekemät ja parhaat ikinä, kunnes kulutin ne puhki :( Eipä näissäkään ole valittamista, aina valitetaan kyllä hinnasta, että valmiiksi risat pöksyt ja niin kalliit, mutta käytän näitä enemmän kuin reiättömiä pöksyjä :3

   Delete