2/10/2013

09FEB2013

Kävin eilen (joka tosiasiassa oli vasta tänään, mutta en tiennyt niin sitä ei lasketa) katsomassa Intohimon keikkaa Green Roomilla. Olin aamulla ensin töissä 8,5 tuntia, jonka jälkeen kävin kjotona syömässä, joten samat vaatteet oli aamusta iltaan päällä, enkä ehtinyt laittaa esimerkiksi tukkaa uudelleen keikkaa varten, jonka takia se nyt on mitä on. 
Olen hyvin omaksunut tuon maastonvihreän uudeksi väriksi vaatekaappiin ja alan taas pikkuhiljaa olemaan myös sujut hopean kanssa. Sukkahousut oli valmiiksi rikki viimelauantaiselta keikalta, ja en halunnut hajottaa toisia, joten vedin nuo jalkaan, kun pilkkuja kaipailin. Shortsit on uudet, jotka nappasin palkkapäivän kunniaksi mukaan Ginasta muutaman muun kivan jutun kanssa. Yksi niistä oli tuo vyö, joka on siis valkohopeinen versio tavallaan urban outfittersin ristivyöstä, mutta tuossa on 4 x ristejä ja se rykelmä toistuu neljä tai viisi kertaa. 
Bäkkäriin saa viedä järkkärin, mutta mitäs siitä seurasikaan: kuvasaldo semmoiset 600 kuvaa, jotka pitäisi karsia ennen, kuin niitä alan blogiin muokkailemaan. Miulla on tosiaan huomenna 3. päivä kuudesta, ja koko ensi viikko vedetäänkin rutiinilla 5 ylös, 9 nukkumaan, väliin kevyet 4 tunnin päikkärit ja olen kierteessä, jossa en ehdi tekemään mitään, ja olen jatkuvasti väsynyt. Mutta voin sanoa että onneksi kohta alkaa loma!
shirt, Cubus / blazer, H&M / belt + shorts, gina Tricot (new!) / necklace, KappAhl 
Lomalla onkin luvassa vastaostetun Borderlands 2:n pelaamista (hups), Tukholman risteilyä, poikaystävän näkemistä, mahdollisesti Disco Ensemblen keikka ja luultavasti hiusten värjäilyä, ompelua ja tekemättömien juttujen loppuun viemistä. Tai sitten vaan nukun viikon. Nyt, huomiseen!

No comments:

Post a Comment