2/12/2013

12FEB2013

Olen tähän asti vielä ollut sujut tämän talven kanssa, ihanaa että kerrankin on kunnon talvi, ei oikeastaan liian kylmä ja valkoinen nätti lumi tuo vähän lisävaloa sen lisäksi, että onhan nuo päivät jo alkanut pitenemään. Mutta nyt kyllä haluan huokaista: tule jo kesä. Haluan jo Torontoon fiilistelemään, haluan uimarannalle uimaan, haluan Linnanmäelle riehumaan ja festareille kuuntelemaan tajuttoman hyvää musiikkia. Mutta ennen kaikkea haluan kunnollisia asukuvia! Mua ei tuonne rännän ja lumen vaakasuorasateeseen saa tuon uuden (eikä kyllä vanhankaan) kameran kanssa. Kiroaminen sopi nyt tähän tilanteeseen, koska joka ikinen kuva kamerassa oli taas epätarkka. Tykkään kuitenkin uudesta kihartimestani sekä tuosta asusta, niin kuvasin sen tilanteesta huolimatta.
Tässä asussa siis loput uutuudet (yhtä kaulakorua lukuunottamatta, unohdin jo, heh), jotka palkkapäivän kunniaksi tuonne jo täyteen kaappiini päätin änkeä. Paidan kanssa sai hetken miettiä, tykkään tosi paljon tuosta väristä, mutta kun tuo materiaali on tuollaista nukkaista, niin sovituskopissa käynnin jälkeen mustat housut ei enää olleetkaan mustat. Hintaa paidalla oli vain kymppi, joten käytin sen pesukoneessa ja nyt sitä voi hyvin käyttää.
watch, GUESS / bracelets, GT (new!) / necklace, a gift from a friend
Ginan koruosastolta vaan ei voi lähteä tyhjin käsin, ikinä. Ensin bongasin kaupan ovelta pääkallorannekorun, joka minulla jo oli, mutta se hajosi. Tulin kuitenkin järkiini ja päätin korjata sen tulevaisuudessa, jotten tuolloin päivämääränä x omistaisi kahta samaa rannekorua. Nappasin mukaan kaulakorun jota olen pitkään etsinyt sekä tuon ristirannekorun, mutta summa jäi muutaman hassun sentin vajaaksi leimasta, joten nappasin sittenkin pääkalloja mukaan. Nuo on kuitenkin siroja ja puoliksi koru on kultaisia palloja, joten sopii paljon paremmin esimerkiksi tuon kellon kanssa.
Lempparishortsit on ostettu viime keväänä Halosen alennusmyynneistä, ja ne on täydelliset! Menee myöskin tosi kivasti tuon oranssin paidan kanssa. Ainoa vika on nuo lahkeet, kun ne pitää kääriä, että ovat imartelevimman näköiset. Kokokuvissa unohdin ne kääriä tuplana, mutta tuskimpa tuo yksityiskohta muiden silmään osuu yhtä pahasti.
shirt, Gina Tricot (new!) / shorts, Halonen / blazer, H&M 

Enää kaksi työpäivää jäljellä, mutta lomanodotusinnostusta hieman varjostaa tämä äkkiä alkanut kurkkukipu sekä huominen hammaslääkäri. Menenpä siis vetämään kupillisen teetä, jatkamaan hieman Assasin's Creed 3:a, jonka ääreen nukahdin tuossa kuutisen tuntia sitten ja koitan uudelleen nukahtamista sänkyyn.

No comments:

Post a Comment