2/15/2013

15FEB2013

Käytiin tänään kuluttamassa yksi lahjakortti Classic Pizzeriaan siskon kanssa ja päästiin vielä valoisan aikaan liikkeille. Päätinpä siis lähteä ensiksi ulos hyppimään ilman takkia aivan liian vähissä määrin sukkahousuja, koska sain tuon teinin suostumaan kameran taakse - kerrankin. Jotain kyllä joko objektiivin ja kameran yhteistyössä taikka itse kamerassa mättää, kun ei tuntunut lcd:ltä näyttää yksikään kuva tarpeeksi tarkalta. Tai sitten kuvaajassa on vikaa. No kummiskin, tässä on muutama asukuva tältä päivältä.
Vansit ei kyllä ollut mikään fiksuin päätös ulos tällä kelillä. Mutta pikkuisen hiuskampaepisodin jälkeen päätin, että haluan että asu on ainakin kohillaan, vaikka tukka sattui menemään siihen kulutetusta ajasta huolimatta liikaa röllisuuntaan.
Nuo uudet Ginan shortsit on mun uusi suosikkivaatekappale, sillä ne soipii kaiken kanssa. Jopa tuon River Islandin paidan kanssa, jota meikällä on ollut ongelmissa yhdistellä. Näissä kuvissa näkyy myös tuo uusin kaulakoru, jonka samanlainen kultainen kaveri löytyi Topshopista tuplahintaan. 
Ranteeseen heitin mahdollisimman paljon erivärisiä killuttimia tuon asun monotonisuuden (sekä lumesta ylivaloittuneen valkoisen taustan) taittamiseksi.
shirt, River Island / shorts, Gina Tricot / tights, Topshop (Oxford Street, London) / shoes, VANS / bag, eBay / jewelry, Gina Tricot + Lindex / watch, GUESS

Semmoista tänään. Nyt mie lähen siivoilemaan tuota vaatekappiani, koska sieltä pursuaa ekaa kertaa elämässäni vaatteet ulos, ja haluaisin Tukholmassa shoppaillakin vähäsen. Toivotonta ellen nyt saa noita hyllyjä, koreja ja henkareita johonkin ojennukseen.

2 comments:

 1. Aaawssuum! i like sockings.
  Lawl, but its not the time
  for Vans just yet darling!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, I know, but I just wanted to wear something that matched for once :D

   Delete