2/16/2013

16FEB2013

Toisia asukuvia heti perään, sillä joidenkin maagisten taikavoimien avulla sain siskoni jo toista päivää putkeen ulos kuvaamaan asua, johon minut pakotettiin pukeutumaan, koska lupauduin lähtemään äitin kanssa kauppaan. Huomenna olisi lähtö Ruotsiin, ja sain jo lupauksen Tukholma -asukuvista, mutta varmasti myös paljon maisema- ja fiiliskuvia on luvassa. Pidän siis varmastikin blogihiljaisuutta tuonne tiistaihin/keskiviikkoon asti, ja jatketaan sitten loppulomalla muiden kuvien ja aiheiden kanssa.
En tiedä oonko maininnut aikasemmin, mutta rakastan huulipunia, ja pyrinkin käyttämään niitä aina vapaapäivisin, kun olen jonnekin lähdössä. Tällä kertaa huulissa on Lumenen Wild Rose Natural värissä Berry Nude ja tuo nimi ei voisi olla osuvampi. Samalla kun puna tuo marjaista kirkkautta huulten väriin, ei se erotu normaaleista punattomista huulista lähes ollenkaan. Eilisissä kuvissa ärsytti rohtuneet huulet, kun en muistanut heittää mitään punaa huuliin, tämä puna olisi kulkenut kyllä mukana ja hoitanut huulet, peittänyt halkeamat ja tuonut hieman piristystä. Kivaa vaihtelua kirkkaille punaisille ja oransseille. 
Eilisen hiustragedian jälkeen oli kiva kuvautta asu lähes täydellisellä kampauksella. Kivan reuhkan kaveriksi voi hyvin heittää jalkoihin juurtuneet uudet shortsit, lempparisukkahousut sekä mukavimman pitkähihaisen. Ja toista kertaa en lähtenyt vanseilla liikkeelle, lempparimaiharit kelpasi paremmin kuin hyvin!
cross + skull bracelets, GT / watch, GUESS / studded bracelet, Lindex
sweatshirt, Punkyfish (Camden Town, London) / shorts, GT / boots, eBay / tight, Cubus

4 comments:

 1. Aivan hirmuisen ihana asukokonaisuus :3

  ReplyDelete
 2. Ihana asu ja tukka! Onko noi Ebayn maiharit sieltä Jenkkilän Ebaysta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon! (: Ja jenkkisivun puolelta oon tainnut kaikki eBayn jutut tilailla.

   Delete