2/22/2013

20FEB2013

Koska Ruotsin shoppailusaldo jäi niin pieneksi, (tyhjensin ennen matkaa vaatekaapista puolet siskolle, jotta sinne mahtuisi kaikkea uutta kivaa, jota tulisi käytettyä vähän useammin itse, kuin lainattua siskolle) harrastin hieman shoppailuterapiaa Sellossa ja Itiksessä, saldona täydellisin laukku ikinä, söpöt korvakorut, kesäksi rento toppi sekä tämä upea paita. Tulipa käytyä myös Myyrmannissa Skopunktenissa, koska jostain syystä en Tukholman liikkeestä mitään halvemmalla ostanut, ja nyt on kevätkeleille buutsit ja kesäksi uudet ballerinat, näitä tuotoksia tosin ei siis pääse vielä käyttämään. Siispä fiilistellään paitoja, jotka vaikka kuinka olisi tarkoitettu kesäksi, käytän varmasti ympäri vuoden. Ainakin tätä yksilöä.
Poikaystävä vähän mietti, että minkäs pitkähihaisen tai takin tuon paidan päälle voi piikkiensä vuoksi heittää, joten kokeilin ensimmäisenä hupparia, jonka käyttö on jäänyt aivan liian vähälle. Ei ollut tuon kanssa ainakaan ongelmia laukun ja takin kanssa, tuskin on ilmankaan.
Ei oikein näy näissä kuvissa, mutta tuo selkä on täynnä viiltoja, josta näkyy kivasti kesällä ruskettunut (I wish) selkä ja näillä keleillä sen värinen kangas, kuin minkä paidan sinne valitsee. Itse menin tylsällä valkoisella.
Nuo kengät on aivan liian tylsät, mutta sopi paremmin tähän jo valmiiksi niittirikkaaseen asuun kuin niittimaiharit. Uudet bootsit olisivat täydelliset, mutta en omistanut vielä tuolloin ja ei saisi muutenkaan vielä käyttää, nyyh. Parhaathan olisi tietty kesälättänät tai vansit, but I'm not going to start with that...
watch, GUESS / bangles, Bershka (Tallinn) / necklace, Topshop (Oxford Street, London)
Cancer Bats hoodie from their gig in Helsinki 2008 / shirt, Cybershop / jeans, Gina Tricot / shoes, Dinsko

2 comments:

 1. tajuatko sä miten kamalan väriset hiukset sulla on? sulla on oikein nätit kasvonpiirteet ja sua vois luulla vanhemmaksi kuin olet, mutta noi hiukset tekee susta vaan pellen... tai nimenomaan toi väri, ei leikkauksessa mitään vikaa.

  sulle sopis varmasti esim. tummanruskea tosi kivasti. toivottavasti kasvat tosta vaiheesta vielä yli ja nään joskus sut tummanruskeissa hiuksissa.

  kuulostaa varmaan tosi ilkeeltä, mut oon jo pitemmän aikaa miettiny et sanonko mitä aattelen ja nyt sitten päätin että ehkä osaat ottaa tän kommentin asiallisesti vastaan. :D ihan hyvällä siis tän sanon, mutta saisit varmasti vain kehuja jos vaihtaisit värin yksiväriseksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jakautuneilla hiuksilla jakautuneet mielipiteet. Kiitos kommentistasi, mutta en kai ole valmis kasvamaan aikuiseksi, sillä haluan vielä pysyä kaukana yksivärisestä tukasta. Pellenä siis jatketaan ainakin vielä muutama kuukausi.

   Delete