2/28/2013

28FEB2013

Vapaapäivänä uloslähdön kunniaksi taas asukuvia. Eilen olin työpaikan kautta käymässä Philip Morris tupakkalanseeraustapahtumassa Tigerissa, josta olisin laittanut tänne kuvia, jos niitä olisi. En oikein tuntunut sopivan joukkoon kun rivi kaupan alan ammattilaisia miksasi drinkkejä, haisteli sikareita ja tanssi Gangnam Stylea. Työn puolesta sain tosiaan kutsun tapahtumaan ja tiedossa oli hyvää ruokaa ja juomaa, jolla tämän streittarin sai paikan päälle. Mukaan sain pari askia tupakkia (ja niin mitä niillä kuuluisi tehdä?) ja kaiverretn sytyttimen sekä kaupan päälle yltiömäisen väsymyksen, jonka vuoksi en päässyt tänään ylös sängystä ennen puolta neljää. Jos en olisi ulos lähtenyt tänään vaan jatkanut hyvän kirjan kanssa sängyn pohjalla, olisin kirjoittanut teille tästä paperikasasta, mutta en vielä lukenut sitä loppuun, joten jätetään se huomiselle (olettaen että viimeistelen sen tänään/huomenna).
Päälle halusin laittaa tuon uuden pääkallopaitani ja yhdistää sen harmaudestaan huolimatta kultaisiin yksityiskohtiin sekä printistä välittämättä heitin pitkän riipuksen kaulaan. Vihaan sitä, kun paidan väri tai printti mukamas estää sitä pidettävän joidenkin asusteiden kanssa, joten yritän nyt harjoitella tästä ulospääsyä yhdistelemällä vähän omaan silmään sopimattomampia värihdistelmiä tutun kaavan mukaisiksi asuiksi.
Sukkahousut on vissiin korjattu joskus kynsilakalla, kun siitä on jäänyt tuommoinen valkoinen jälki keskelle reittä, mutta en antanut sen haitata. Kuvissa kyllä näyttää vähän ilkeältä. Uusia bootsejakaan en muistanut pyyhkiä kuvaa varten, vaikka tänään neitsytmatkallaa lämpimän kevätkelin ansiosta kurastuivat Helsingin lätäköissä.
watch, GUESS / bracelets, Gina Tricot / necklace, River Island (Westfield Mall, London) / belt, GT / beanie, H&M
shirt, Carlings / shorts, GT / cardigan, Cubus / boots, Skopunkten

4 comments:

 1. ..................... minä voin kyllä antaa saamillesi tupakkatuotteille uuden kodin ellet niille parempaakaan tekemistä keksi. :')) Vaikka oma tupakointini onkin vähentynyt roimasti niin kieltämättä hieman kiinnostaisi kokeilla jos olisi tarjolla jotain uutta ja jännää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, voin siis heittää tuon tupakkiaskin kirjekuoreen ja lähetyksenä sinne! Hetken mietin kuljettavani sitä mukana vain askin hienouden ja tuotteen uutuden vuoksi, mutta olishan se tyhmää, kun en itse käytä :3

   Delete
 2. Se mitä olen usein ihmetellyt, on se, mikä noissa sinunkin sukkahousuissa näkyvien silmäpakojen ansiosta näkyy, että sukkahousut on kierteellä jalassa. Itse ainakin inhoan sitä tunnetta jos sukkahousut on kierteellä. Tosin ongelmaa varmaan korostaa se, että olen sen verran pitkäjalkainen, että useat sukkahousut meinaa jäädä liian lyhyeksi muutenkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joskus ahdistaa oikein kunnolla, mutta noiden ohkasten sukkisten alla kun on parit puuvillapöksyt, niin ei se tunnu oikein missään, ellei ole ihan nurinkurin kääntyneet.

   Delete