2/15/2013

Escaped conviction

Miulla on jo pitkään ollut tiedossa, minkä tatuoinnin haluan seuraavaksi ja mihin, viime viikkoina on selvinnyt aikalailla myös missä sen haluan ottaa, joten nyt olen vakavissani menossa ottamaan sitä tässä kevään aikana, jos vaan löytyy sopiva ajankohta. Tatuointisuunitelmia on nyt jo kolme valmiina toteuttamista, ja kyllä kutkuttaisi hankkia ne kaikki tämä vuoden aikana, joten maaliskuusta olisi hyvä aloittaa. Pitkään on tosiaan ollut visio päässä, mutta äsken istuuduin alas hetkeksi ja väkersin netistä löytämistäni palasista kokonaisuuden, joka on viimeistelyä vailla valmis luonnos. Pitää vaan viedä se itse artistille pelskistettäväksi.
Kyseessä on siis suosikkiartistini Alex Pardeen suosikkimaalaukseen Escaped Conviction pohjautuva luonnos, jota haluan hieman omantyylisemmäksi ja tyttömäisemmäksi sulalla ja pikkulinnuilla. Noiden lintujen on tarkoitus jatkua käsivarteen kehystämään seuraavaa tatuointia sekä soluttautumaan osaksi kolmatta. En kuitenkaan halua luopua nuista Alexin omista örkeistä kokonaan, joten niitä voisi vähän overlapata tuon sulan päälle. Pikaisesti tämän sutaisin illustratorilla, mutta onpahan vihdoin jotain ajatusta "paperilla" asti. Vielä mietin, että miten tämän saisi oikein sommiteltua, ettei näyttäisi tyhmältä tuossa lapaluulla.

2 comments:

  1. Aaaah, itsekin olen haaveillut Alex Pardee henkisestä tatuoinnista :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon alusta asti tiennyt, että haluan tuon kuvan joskus iholleni, mutta viimepäivinä on tullut vähän hankaluuksia asian kanssa, koska pari muuta Pardeen kuvaa on myös himottanu :D

      Delete