2/04/2013

Rock The Beach here I come!!

Olin tähän asti pitänyt kyseistä festivaalia yliarvostettuna, Provinssi yritetään korvata Helsinkiläisellä suurtapahtumalla raahamalla mukaan jo nähdyt 30 seconds to Mars, Rammstein ja Green Day, 150 euroa en ollut maksamassa noista toiseen kertaan, ainoa bändi joka kiinnosti oli Queens Of The Stone Age, koska olen kuunnellut heitä jo monen monta vuotta. Bändi ei kuitenkaan lukeudu must see -suosikkeihini, joten sain nauraa vieressä kun muut käyttivät rahojaan lippuihin. Sain kuitenkin tänään tekstiviestin töissä tauolla ollessani, joka sisälsi samassa lauseessa Enter Shikarin, A Day To Rememberin ja Paramoren. Kaikki nämäkin olen kyllä nähnyt kahteen kertaan, mutta jatkuvasti on ollut silmä sojottamassa musiikki- ja festivaaliuutisia päin siinä toivossa, että saisin bilettää Enter Shikarin uusimmatkin kappaleet livenä. A Day To Remember on aina yhtä hyvä livebändi ja myöskin yksi kaikkien aikojen lemppareistani ja Paramoren näkeminen uudella kokoonpanolla uuden levyn myötä tulee olemaan mielenkiintoista ainakin, jos ei muuta. Koska kaikki tämä on liian hyvää ollakseen totta, tottakai bändit jakautuat perjantaille ja lauantaille, Queens of The Stone Agen jäädessä keskiviikolle. Nyt ainoa huolenaiheeni on se, ettei lippuja myydä loppuun ennen torstaita, jolloin tällä neitokaisella on tilipäivä. bye bye 150€ and hello festival of the year! Nyt olen vakuuttunut festareiden upeudesta :D
Kuka muu on menossa?

6 comments:

 1. Itekin kirosin tänään että pitikö sinne nyt mitään A day to rememberiä mennä buukkaamaan, kun pakkohan se on sitten mennä :D Jos siis lippuja on vielä reilun viikon päästä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hirveetä olis missata yksi hyvä bändi, mutta nyt sielä on peräti kaksi, joita en halua jättää välistä :D

   Delete
 2. Vähänkö mie haluisin kuunteleen Rammsteinia ..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie oon nähny ne jo Provinssissa, ja olihan se show aika upea, vaikken hirveesti bändistä muuten välitä.

   Delete
 3. Haluaisin nähdä Paramoren mutta vielä enemmän haluan Tuskaan kun se on ihan perinne :/ Hankalaa tää elämä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meilläkin oli perinne mennä joka vuosi Provinssiin ja kaikki muut festarit kulki siinä sivussa, mutta kun kävi pari kertaa Seinäjoella asti kattomassa bändejä, jotka ei hirveesti kiinnostanut, jäi ne kiinnostavatkin bändit näkemättä viime vuonna, kun ei vaan jaksanut lähteä. Ärsytti kahesta syystä, siksi kun oli rikkonut pitkän perinteen, ja koska jäi kaksi hyvää bändiä näkemättä... Perinteet on hankalia!

   Delete