3/19/2013

19MAR2013 + Jääpuikkoja ja heiniä

Lähdettiin tänään JP:n kanssa uhmaamaan tuota tuulista pakkaskeliä kahdesti. Itse heräsin jo aamulla kello 7 hammaslääkäriin, jonne vihdoin pääsin noin puolen vuoden jonotuksen ja peruutusten jälkeen ja painuin takaisin petiin, ja nukuttiinkin yli puolenpäivän sitten. En halunnut, että koko päivä menee hukkaan, joten sain herran kuvaamaan ensin asua tuolle takapihalle, ja sen jälkeen mentiin kävelylle ja lähdettiin käymään Sellossa. Kerta mentiin asemalle kiertoreittiä, otin kamerankin vielä mukaan ja kuvailin taas hieman jääpuikkoja.
Eilen kuvailin illalla monta tuntia huulipuniani, mutta kuvat sitten loppujen lopuksi epäonnistui täysin, kun hämärässä ei saanut väriä edes tasaisesti huulille, ja lisäsalaman kanssa jokainen pieni virhe näkyi helposti. Mutta saanpahan esiteltyä punia näin päivänasuissa, tänään huulissa oli BeautyUK:n parin punnan sävyä 6, vampire. Tuo on tummin puna mitä miulta löytyy, ja se taittaa myös aika paljon pinkkiin. Tuon kaveriksi tarttis kyllä rajauskynän, koska tahtoo lähteä karkailemaan huulilta. Muuten pysyy kyllä erittäin hyvin ja väri on ihanan intensiivinen.
Innostuin taas vaatekaappini harvoista keltaisista vaatteista ja asustin kerrankin kangaskassilla. Käytän yleensä noita bägejä vain kauppakasseina tai eväiden / vaihtovaatteiden kuljettamiseen, mutta vaivalla väännettyjen printtien vuoksi tykkään joskus käyttää niitä ihan käsilaukkuinakin. On vaan pirun epäkäytännöllisiä säkkejä, kun huulipunaakin saa kaivaa 10 minuuttia tuolta pohjalta.
Heitin aamulla vain jotain erittäin lämmintä päälle, etten jäätyisi matkalla hampulekuriin, mutta loppupeleissä pidin yhdistelmästä niin paljon, että puin sen kaupungillekin. Välillä myös vähän erilaisia nassukuvia koska aurinkolasit, nuo Cancer Bats -rillit on vaan ikuista rakkautta! Olis multa keltaisetkin pokat löytynyt, mutta en jaksanut ihan turhan matchyksi käydä, jätinhän sentään ne keltaiset conssitkin pois jalasta, kun niillä liukastelee ihan liikaa.
sweater, Cubus / yellow top, H&M / jeans, Gina Tricot / bag, DIY / boots, Skopunkten / watch, Guess? / bracelets, Bershka + GT / necklace, eBay
Oli muuten kiva kuulla kuvatessa poikaystävän suusta sanat, jotka viittasi vasemman jalan kengän hajonneisuuteen. Kuukaudenhan nuo on mulla vasta ollut ja käytössä ehkä 5-10 kertaa. Toinen solki lähti kokonaan irti ja halkesi, ja nyt tuo remmi jää ilkeästi toisen jalan alle jatkuvasti. Onneksi äiti heittää perjantaiaamuna Myrtsiin, niin saan ehkä palautettua nuo, ostin meinaan uuden kenkut jo tilalle. Eilen törmäsin Martin'sista ohi käveltyäni ihaniin piikkimaihareihin, joita en ostanut korkean hintansa, tekonahkaisuutensa ja sen faktan, että miulla on jo hopeaniittiset saappaat, takia. Koin bootsien hajoamisen kuitenkin merkiksi käydä hakemassa nuo juuri omaa kokoa olevat mieltä kaivelevat yksilöt kotiin. Tai sitten se oli merkki, että älä käytä kevätkenkiä vielä talvella (vaan hae tilalle talvisemmat yksilöt :3 ).

Perjantaina olis sitten Funeralin keikka ja siihen asti onkin sitten taas aamuvuoroa töissä. Pitäisi siis varmaan painua nukkumaan tästä...

No comments:

Post a Comment