3/23/2013

22MAR2013

Tässä nyt sitä paitaa in action. Olen hukannut uusimman kaukolaukasimen jonnekin, ja oli taas erittäin mukavaa juoksennella self-timerin ja autofocuksen armoilla tuolla olohuoneessa, kun oli jo valmiiksi kiire keikalle. Keikalle otin lainaan mukaan Nikonin digikameran, jonka olen lahjoittanut siskolleni, koska siitä ei ole mihinkään. Tulipa taas todistettua tämä fakta. Tässä olisi nyt se Olympus PEN tähtäimessä, kunhan sitä rahaa on sen verran säästössä, ettei tarvitse irvistää jokaiselle tilisiirrolle.
Hiuksiin laitoin vähän edgeä vetäisemällä jo toistamiseen liilaa raitaa vaalealle puolelle. Haluaisin värjätä tuon vaalean puolen kokonaan laventeliseksi, mutta Cybershopeista on jo pitkään ollut se sävy loppu. 
Keikka oli aivan loistava, kuten Funeralin omat aina. Turn out näytti pieneltä, koska jengi oli pakkautunut anniskelualueen puolelle lämppärin ajaksi, mutta kyllä sinne pieni pittikin saatiin aikaiseksi pääesiintyjän aikana. Hieman harmitti, että Matthewltä oli ääni poissa (kiitos sisällä tupakoivat venäläiset) ja pistän myös tämän piikkin sen, ettei Historya kuultu tällä kertaa.
shirt, FFAF gig + DIY / shorts, ONLY / tights, Lindex / necklace, eBay / watch, GUESS? / bracelet, GT
Koitan huomiseksi järjestämieni tekemisten lomassa saada käytyä läpi nuo eilisen keikkakuvat, jos sieltä vaikka muutama julkaisukelpoinen otos tännekin löytyisi. Nyt kuitenkin maha murisee siihen malliin,  että menen haukkaamaan illallista.

No comments:

Post a Comment