3/29/2013

28MAR2013

Näissä kuteissa käytiin vihdoin eilen katsastamassa The Hostin elokuvaversio, mutta koska leffa oli niin täyttä puppua ja erilainen kirjaan verrattuna, pitää varmaan katsoa se vielä pariin otteeseen, ennen kuin tiedän, mitä mieltä siitä oikeasti olen. Aamulla halusin pistää päälleni taas hametta kevään kunniaksi ja mukavuuden haluisena kaivoin kukkamekon kaapin pohjalta. Myöhemmin jännitti ennen elokuvaa niin paljon, että onneksi olin valinnut mennä housutta, koska en olisi pysynyt pöksyissäni, jos sellaiset olisi jalassa ollut. Leffan jälkeen olisi niitä pöksyjä kyllä tarvinnut, koska tänään aamulla heräsin kamalassa kurkkukivussa. Ulkona käytiin vaan ottamassa nämä lavastetut kuvat, mutta muuten olen raidannut lippuja AC1:ssä.
Kuten uhkasin synkän hameasuni yhteydessä, pirteitä värejä pääsi päälle roppakaupalla. Vaikka omat mekkoni eivät kovin kirkuvia olekaan, koska suurin osa kukista on joko valkoisella tai mustalla pohjalla, niin ihmeitä tekee tuo kirkkaanvihreä bleiseri.
Aikalailla vesirajaahan tuo hamonen hipoo, mutta peittää se minusta juuri tarpeeksi, ja on vielä lisäksi tarrautuvaa kangasta, joten ei lähde helposti liehumaan. Tosin mitään ei miun polviinulottuvan takin alta näkyisikään.
blazer, New Yorker / dress, Camden / boots, eBay / belt, UrbanOutfitters (Westfield Mall, London) / headband, Forever21 (Oxford Street, London)
necklace, TopShop (Oxford Street, London) / bracelets, GinaTricot + Lindex / watch, Guess?
Semmonen kukkapuska. Valittelen huonoa oloani ja jätän höpöttelyn nyt tähän, mutta olettaen pääsiäismunien tulevan piristyksen pyhien aikana, tulee sisältökin olemaan monipuolisempaa. Vielä ehtii vastata tuohon sivupalkin kyselyynkin!

No comments:

Post a Comment