3/09/2013

Instaväsymys

Voisin aloittaa tämän tekstin kertoen kuinka väsyttäviä aamuvuoroviikot ovat tai kuinka hankalia iltavuoroviikot ovat tai vastaavasti kuinka pyllystä koko vuorotyöhommeli on, mutta sanonkin vain että työssäkäynti on rankkaa! Mutta minkäs sille voi kun on rahanahne materialisti ja haluaa säästää kaikkea kivaa varten. Nyt on plakkarissa 36,5 viikkotuntia ja väsymyksestä kertoo ehkä jotain se, että tänään  aamutoimiin lisätty 15 minuuttinenkaan ei riittänyt, ja lähdin ulos tukka ponnarilla. En koskaan lähde mihinkään, jos reuhka on huolittelematta, jätän vaikka aamupalan välistä, mutta tänään en vain jaksanut. Eiliset lihaskuntoharkatkin meni miten meni, kun haukottelin joka toiston välissä. Asut on ollut kivoja joka päivä mutta päivänvalo, jaksaminen ja tila ei vain ole riittänyt ja en jaksa pelkkää sisätilakuvaa toisensa perään. Töiden välissä muuta ei oikein ole tapahtunut muuten kuin torstaina, jolloin tänne päivittelinkin muuta. Tästä syystä laitoinkin tuonne sivupalkkiin kyselyn aiheista, joista haluttaisiin nähdä/lukea lisää. Mahdollisesti jos on jotain laajempia ideoita, niin niitä voisi suunnitella valmiiksi ja julkaista tällaisillä viikoilla.

Mutta itse asiaan. Olen tykästynyt Funeralin uuteen levyyn hurjasti ja keikkakin lähestyy niin sitä saakin fiilistellä. Tuttuun tapaan musalinkkejä siis pitkästä aikaa instakuvien kanssa!
Mormor cupcakes ♥ Tuo tuplasuklaa cupcake on ehkä parasta maailmassa!
Funeral For A Friend - Spine
Hiihtolomailua i Stockholm sekä vuokraleffoja ekaa kertaa since 2005. Pickwicksistä saa parhaat snacksit!
Funeral For A Friend - The Distance
Piti muka tulla kevät. Ja pah...
Funeral For A Friend - Best Friends And Hospital Beds
Missä olis parempi nukkua kuin TAA paidassa ja HBS pöksyissä! Uus Zaran laukku on ollut käytössä lähes joka päiviä ostosta lähtien.
Funeral For A Friend - Nails
Kotonakin voi olla hauskaa kun kissa juo jokaisesta eteen osuvasta kupista, jossa on vettä ja hevoset yrittää Assassin's Creedissä kiipeillä seiniä pitkin kuten päähenkilö.
Funeral For A Friend - Grey
Aivan upeat auringonnousut oli viimeviikolla, kun meikällä oli pelkkää aamuvuoroa. Olisin kyllä halunnut käydä kuvaamassa, möh.
Funeral For A Friend - Sun-Less

4 comments:

 1. itse myös vuorotyötä tekevänä tiedän täsmälleen mitä meinaat. Silti pidän eniten aamuvuoro viikoista, vaikka työvuoro alkaakin jos kello 6. Kun kahdelta pääsee, kerkeää yleensä tekemääv vielä vaikka mitä ja vaikka nukkumaan pienet päikkärit. Iltavuoro viikkoina en tee mitään, ne menevät ihan ohi ja hukkaan sillä aamuisin en saa mitään aikaiseksi. :(
  Ihanan näköisiä nuo leivokset <3

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aamuvuoroviikoilla saa kyllä eniten aikaan, mutta usein mulla käy niin, että nukun tunnin päikkäreitten sijaan 4 tuntia ja sit en taas saa illalla unta :s

   Ja nuo on ihan laittoman hyviä, eikä auta asiaa että kävelen aina sen kojun ohi kun bussiin pitäisi ehtiä...

   Delete
 2. O-ou, rakastuin just palavasti tuohon laukkuun >_____________<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samanlainen reaktio tais päästä miun suusta kun näin tuon :3 Ja o-ou ehkä myös lompakon puolesta...

   Delete