3/07/2013

Kirjoja ja lupauksia

Kuten mainitsin, mulla on tavoitteena lukea kirja kuukaudessa tänä vuonna. Vaikka kirjakokoelmani kasvoikin tänään tuolla leipurikirjalla, en sentään laske sitä yksilöksi, jonka avulla voin vetää yli kuukausia. Tämän kirjan ostin erään toisen lupauksen takia: poikaystäväni haastoi minut pysymään erossa herkuista, koska miulle on kuulemma kasvanut suklaamasu. Aion näyttää herralle, että kyllä se paino putoaa vaikkei pidättäytyisikään herkuista kokonaan. Asetin itselleni sentään jotkin rajat, ja siitä syystä tänään kävellessäni mormor cupcakes -kojun ohi Kampissa, en napannut mukaan herkkuja vaan silmänruokaa.
Kattokaa nyt näitäkin kuvia, makeus nousee ihan kielelle asti vain näitä kattellessa!
En ole varmaan asiasta hirveästi puhunut täällä blogin puolella, mutta vaihtovuonna lihosin Jenkeissä 20 kiloa. Havahduin painon huimaan nousuun joulun alla, kun tajusin, ettei koon 40 farkutkaan tahtoneet mennä enää kunnolla kiinni. Onnistuin herkkuja vähentämällä ja tanssipeliä pelaten pysäyttää painonnousun ja kotisuomeen palattua painoa oli enää 74 kiloa. Päätin kuitenkin päästä eroon viimeisistäkin 10 ylimääräisestä sekä kiinteyttää hieman reisiäni, kylkiäni ja pakaroitani, joten pidin totaalikieltäytymiskuurin, jonka aikana en edes syönyt pitsaa. Rääkkäsin itseäni päivittäin lihaskuntotreenin kanssa ja vidoin tämä päivittäinen pinnistäminen näkyi vaa'assa 65 palkitsevan kilon muodossa. Kiinteät reidet ja vatsalihakset on kuitenkin nyt taas kadonneet tuonne herkkujen alle, ja aion ottaa samanlaisen kuurin, tosin hieman lievempänä. Tarkoitus olisi tiputtaa noin 7 kiloa kymmenessä viikossa. Pikkuhiljaa pudottelen välipaloja ja herkkuja pois, vaihdan viljatuotteita kuitupitoisempiin ja noudatan itselleni laatimaa kunto-ohjelmaa. Keväisemmällä voisin alkaa pyöräilemään töihin.
Mutta sitten taas itse asiaan! Sain tässä kuussa sentään aloitettua kirjan ennen 26. päivää ja nappasinkin hieman paksumman yksilön tuosta kirjahyllystäni. Stephenie Meyerin Hostin olen muinoin kuljettanut Jenkeistä asti Suomeen, mutta en ole koskaan saanut sitä luettua loppuun. Nyt tähän tulee muutos, koska teoksesta on tulossa elokuvakin, ja ohjaajatkin suosittelee sivujen läpi pläräämistä ennen filmin katsomista.

Vielä yhden lupauksen sain tänään täytettyä: kävin varaamassa vihdoin itselleni tatska-ajan sitä Pardeen kuvaa varten! Kesäkuulle asti meni, joten saa nähdä pitääkö käydä hakemassa joku pieni ennen sitä.

2 comments:

 1. Kun näin jostain, että tuollainen cupcake-kirja on julkaistu, tietenkin halusin sen heti itselleni :) ja ehkä joskus hankinkin vielä sen, kun vastaan kirja kävelee.

  Tosin ei meitsin kropalla pitäisi syödä herkun herkkua :') Onhan tuota ylipainoa miulla ollut se kymmenen kiloa mm. lähes koko ikäni..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli ehkä virhe ostaa se näin laihiksen alussa, kun nyt oottaa että kuuri on ohi niin pääsis leipomaan :3

   Ja eihän tuollaisia herkkuja voi kukaan vastustaa! Eihän se paino hetkahda siitä yhdestä muhvinssista, eri asia tämä meikäläisen limupullo + suklaapatukka per päivä...

   Delete