4/18/2013

18APR2013

Kiitos kaikille kommenteista tuohon edelliseen, heräsi inspiraatio ja mielihalu maalailla useammin, jos vain saisi sitä paperia ostettua joskus, ei ehkä ole fiksuinta ihan kopiopaperille alkaa akvarelleilla leikkimään. Tänään olin pitkästä aikaa taas töissä ja oli pakko vetää vaatetta päälle, joten panostin taas sen verran, että saisin kuvat napattua tässä illalla. Suunnitelmat meinasi mennä mönkään koska kaatosade, mutta tuubihuivi piti sen verran hyvin vedeltä, että selvisin kuvauksellisena kotiin asti. Ei tarvitse enää kauaa näistä keleistä vissiin nauttia, kun sunnuntaille on luvattu +12 ja aurinkoa, jee! Hyvin tarkeni kyllä tänäänkin näissä tamineissa, vaikkei sateenvarjoa tai hanskoja ollutkaan mukana. Kohta saan lopullisesti heivata tuon takin kaappiin ja kulkea pelkillä bleisereillä.
Tuli tänään kokeiltua sitä colormaskia tuohon tukkaan ja kyllä näistä kuvista nyt huomaa miten se tarttui, kun se oli tuollaista punertavampaa violettia. Juuriin ei tahtonut oikeen värit tai maskit tehota, ja nyt se on epämääräinen oranssi tuolta päälaelta, mutta eiköhän tuokin vaalennuksella korjaannu, en nyt vielä hätäile, koska on sitä pahemmillakin juurikasvuilla hengattu.
Halusin kokeilla tuota leopaitaa vielä kun kelit sallii jonkin muun kuin mustan kanssa ja siniset shortsit tuntui tänään sopivan testailuun. Ei paha mun mielestä! Jalkaan heitin kissayliannostukseksi täplikkäät sukkiksetkin, kun olen ylikäyttänyt niitä joissa on ristejä ja pilkkuja ihan liikaa.
belt, H&M / bracelets, GT + Lindex / bangles, Bershka (Tallinn) / watch, Guess?
Jes, tänään tuli vihdoin toinen pääsykoekutsu nimittäin sinne vaatetusalalle. Ensimmäinen sija uupuu vielä, mutta nämä kaksi kyllä kelpaa erittäin mainiosti, jos jompaankumpaan sisään pääsen. Apua, mustahan tulee taas opiskelija!
 shirt, Punkyfish (Camden, London) / shorts, ONLY / tights, GT
Aiheet heittelee nyt kyllä laidasta laitaan, mutta tuli tässä mieleen, että tatska on vihdoin parantunut ja voin käyttää liivejä pitkästä aikaa! En olisi uskonut, että noita kapistuksia tulee ikävä, mutta esimerkiksi urheilu on huomattavasti helpomaa tuella kuin ilman ja aamulla ylistinkin tätä kahdella annoksella kotiaerobicia. Nyt jätän aihehyppelyn sikseen ja menen nauttimaan iltapalaa! Kertokaa te vaikka mielipiteenne tuosta asusta; onko siinä liikaa täpliä ja pitäisikö tuo paita paittaa tulevaisuudessa vaan mustan kanssa?

6 comments:

 1. mun mielestä asu on ihan perfect !

  ReplyDelete
 2. Mä oon vähän kahden vaiheilla ton asun kanssa, että onko liikaa täplää vai ei! Mutta toisaalta se kyllä näissä kuvissa näyttää tosi hyvälle, hmmm...

  Ehei, on se hyvännäköinen! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt kun jälkikäteen katsoo, niin aika pahasti hyppii täplät silmille :D Mutta hyvä että on edes siinä rajalla, että saattaa näyttää hyvältä (:

   Delete
 3. Hahah, mietinkin kun luin tatskapostauksesi että taitaa rintsikat lentää nurkkaan hetkeksi :D Näyttävästi tuumaukseni osui oikeaan :D

  http://saaratikka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kokeilin tuskissani pari kertaa liivejä, ei hyvä idea :D Sitten jätin ne suosiolla pois loppuajaksi :p

   Delete