4/08/2013

Helsinki Ink 2013

Tuli sittenkin käytyä tatskamessuilla tuossa lauantaina töiden jälkeen, kun sain hetkisen päähänpiston siitä, että olisi kiva toteuttaa eräs tatuointi-idea juuri sillä hetkellä. Paikan päälle selvittyä tuli ongelmia: kaikki oli täyteen buukattu, kenelläkään ei ollut tekstikuvia portfolioissaan, kaikilla oli joku homma kesken ja meikällä ei ollut tarpeeksi rahnaa mukana. Löysin kuitenkin Barcelonalaisen Exotico Crewn tiskin, jossa kaksi tatuoijaa tekivät pieniä kuvia ilman varauksia ja pääsinkin neulan alle puolen tunnin päästä. Ei ehtinyt panikoimaan vaan suuntana automaatti ja rasvanmyyntitiski.
"Set your ego to the side and just get the fuck over it" on A Day To Rememberin kappaleesta "2nd sucks" ja on auttanut minua pääsemään yli huonoista hetkistä. Ainoa luonteva paikka teksitatuoinnille oli rinnan alla ja siellä se on nyt ja pysyy. Lola Garcia piirsi ja luonnosteli tekstin käsin suoraan iholle ja en olisi voinut parempaa toivoa. Kylkiluiden kohdalla teki kipeää, mutta itse neulaamisessa meni vain noin puoli tuntia, joten kauaa ei tarvinnut kärsiä.

16 comments:

 1. Oi, hieno!

  Paljonko maksoi? C:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tattista!
   Ja liikaa maksoi, 250€ upposi :x

   Delete
 2. Et pidä rintsikoita vähään aikaan. ;) Hieno on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, en niin, kokeilin töissä liivien kanssa mutta piti ottaa pois kun ei ollut mukavaa ollenkaan. Mutta kiitosta (:

   Delete
 3. oi ihana! ♥

  ReplyDelete
 4. Hui, olipa hintava. :0 Mutta hieno! Mahtava paikkavalinta, erinomainen lyriikanpätkä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooh, en olis kuvitellut että ihan noin hintavaks menisi. Mutta ei siinä tilanteessa viittinyt enää perua, olis alkanut kaduttaa. Ja kiitostaa! (:

   Delete
 5. Kauhistelin kans hintaa! Aattelin et ois ollu edes _vähän_ halvempi. Missä otit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tatskamessuilla otin ja ajattelin että siellä olis ollut edullista, mutta kai kyseessä oli joku Espanjan huippujen huippu, koska arvioivat heti hinnaksi vähintään 250.

   Delete
 6. Hieno! :) Ja kiva tuo fontti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! (: Fontista ylistys kuuluu itse artistille, en meinaan antanut mitään referenssejä sitä varten ja silti sai upean teoksen väännettyä.

   Delete
 7. Cooool ! Yh, kylkiluut .. Meikä meinas oksentaa ko niihin hakattiin :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei se niin kamalaa ollut, etteikö tätä olis kestänyt, mutta luulen kyllä että haaveet koko kyljen tatuoinnista kaatu tuohon :3

   Delete