4/22/2013

Kevättä ilmassa

Kevät on tullut, mutta kerta tuo talvi mokoma päätti kestää hirviän pitkään, niin ei sitä tuolla ulkona kulkiessa huomaa kuin ilmassa. Linnut on palannut ja laulua kuuluu joka paikassa, ilma on lämmennyt ja aurinko porottaa, mutta näitä kevään ihania piirteitä on vaikea tallentaa filmille, ellei satu kävelemään esimerkiksi puussa käpyään järsivään oravaan, joka on sekin havahtunut talviuniltaan ulos kolostaan. Tämmöinen mukava yhteensattuma osui kohalleni kun käytiin äiskän kanssa sunnuntaikävelyllä. Olin fiksuna tyttönä napannut kameran mukaan mutta jättänyt sen kuuluisan muistikortin kotiin, joten kirkkaansininen taivas ja tämä pörröinen oravakamu jäi nyt ikuistamatta. Tänään kun lähdin tuonne etupihan metsään rämpimään ballerinoissa, en saanut ikuistettua kuin myöhäisiä pajunkissoja,  lumen alta paljastunutta maata sekä kovaäänisten askeleideni ääntä karkuun lentäviä mustarastaita. Täytyy käydä uudelleen tuola rämpimässä, kun konkreettiset keväänmerkit, kuten valkovuokot, hiirenkorvat ja leskenlehdet, alkavat tulla esiin. Tässä kuitenkin päivän saldo.

9 comments:

 1. beautiful landscape and good photos ^^

  ReplyDelete
 2. oikeesti, oot tosi hyvä kuvaamaan, & ajattelin samal ilmottaa et raksutan sun hiuksia. sekä tyyliä ku mulla ei oo ittellä melkee koskaa varaa ostaa mitää 'hienoja' vaatteita. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii kiitti! Mut eihän siihen omaan tyyliin tartte paljoa rahaa loppujen lopuksi, monesti annetaan kuva, että pitäis olla kaappi täynnä vaatteita, mutta kyllä oon huomannu että itekin tulee yleensä käytettyä vaan niitä tiettyjä juttuja, vaikka oliskin mistä valita. Pitää vaan löytää ne omat jutut, jotka tekee jokaisesta asusta ittensä näkösen (:

   Delete
  2. jep, sen oon todellakin huomannu! mullaki pyörii usein vaa kahet farkut käytössä ja vaa tietyt paidat. koska en osaa käyttää niitä muita.. :D

   Delete
 3. Mun blogissani on haaste sulle, tee ihmeessä jos kiinnostaa/jaksat/haluat ja et ole vielä tehnyt tätä. :)

  http://avaimetunelmiini.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii kiitti, noita kysymyshaasteita on kyllä sadellut monesta suunnasta mutten oo tainnut sitä vielä kertaakaan toteuttaa kun tunnun olevan niin huono tollasten kanssa :s Katsotaan että jospa tällä kertaa.

   Delete