4/14/2013

Kuukauden instagrammit ja laiska sunnuntai

Eilisen työpäivän jälkeen alkoi kummallinen neljän päivän vapaaputki, jonka korkkasin Pariisin Kevään keikalla Nosturissa eilen illalla. Settilista hipoi täydellisyyttä mutta illalla (/yöllä) kotiin päästyäni olin valvonut 21 tuntia putkeen ja väsähdin sänkyyn samantein. Aamulla heräsinkin siinä ennen kahta, joten lähes kellonympäri tuli nukuttua. Tänään en olekaan sitten saanut mitään aikaiseksi, mutta eikös nää vapaat sunnuntait olekin sitä varten, että vaan röhnöttää sängyn tai sohvan perukoilla? Huomasin, etten ole päivittänyt puhelimen kätköistä räpsyjä tänne yli kuukauteen (olen kyllä sanonut, etten halua niitä mitenkään järjestelmällisesti päivitelläkään) joten koin tämän sunnuntain olevan täydellinen aika niille. Tutun tavan mukaan kuvien alla viimeviikkojen kuunnelluimpia kibaleita.
Paramore - Fast In My Car
Kuukausi sitten tuona kylmänä maaliskuisena palkkapäivänä kävin tuhlailemassa rahojani Helsingissä. Sain vihdoin varattua tatuointiajan, joka tosin lensi vasta kesäkuulle, joten siihen ei viittäkymppiä enempää mennytkään. Kävin myös katsastamassa Itiksen vasta-avatun New Yorkerin, ja sinne kyllä sai rahaa menemään melkein yhden tatuoinnin edestä.
Laihiksen aloitettuani herkkujen nauttiminen on jäänyt olemattomiin, ja suurin osa päivieni aterioista koostuu tutusta aamiaisesta kera vihannesten. Kurkkutomaattisalaatti oliiviöljyllä, pippurilla ja suolalla maustettuna on miun suurinta herkkua ja perinneaamiaiseksi on muodostunut neljän viljan pikapuuro mustikoitten ja banskun kera. Tuo näyttäisi olleen joku superaikainen aamu, koska kupista löytyy kahvia sen yleisemmän teen sijaan.
Paramore - Ain't It Fun
Poikaystäväni vietti paljon aikaa viime kuussa meillä, ja käytiin hoitamassa herran asioita Sellossa pariinkin otteeseen. Eihän sitä voinut itsekään tyhjin käsin lähteä, vaan mukaan tarttui uusia ristisukkiksia ja hajonneiden saappaiden tilalle uudet, ihanat maiharit.
Paramore - Still Into You
Naamakuvien räpsiminen on hyvää ajanvietettä. Odotin JP:tä sellossa ja en halunnut näyttää too obvious, että kuvailen itseäni, siksi alhaalta napattu. Toisessa kuvassa viimeisin violettitesti tukalle.
Imagine Dragons - Radioactive
Sain Hostin luettua vihdoin ja ei tarvinnut kauaa odotella elokuvankaan näkemistä. Olin niin innoissani, että otin jokaisesta mainoksesta kuvan. Elokuva jätti kyllä vähän kylmäksi, mutta saatan tässä lähiviikkoina olla vihdoin valmis katsastamaan sen uusiksi.
3Oh!3 - Back To Life
Havahduin ehjien puhelinkuorten puutteeseen ja kyllästyin siihen hemmetin silikonikuoreen, joten tilasin eBaystä kaksoset kotiin. Tuli parissa päivässä ja olen ollut tyytyväinen laatuun ja kuosiin. Bijou Birgittessä kuolailin timanttipääkallokorua, joka piti käväistä lunastamassa kotiin asti palkkapäivänä, mutta unohdin. We'll see if these days off will be the death of me - and my money.
The Story So Far - Things I Can't Change
On tullut aikalailla viihdyttyä tuossa äipän paitulissa ja tuossa hiustyylissä.
A Day To Remember - You Had Me@Hello
Viikko sitten tuli pyörähdettyä siellä HelsinkiInkissä ja tässä meikän saldo. Tatuoinnin olenkin esitellyt täällä, mutta tuosta kirjasta olen vain tainnut mainita. Nyt se on vihdoin mun! Voi sitä vinkaisuääntä joka suusta lähti, kun näin tuon siellä bookstandilla. Kaikki Awful Resilientit oli jo kuulemma myyty, mutta ehkä saan senkin itselleni vielä tänä vuonna.
Paramore - Now
Pelailin bioshockia tässä viikolla aika paljon, mutta yksi päivä laitteet ei halunnut tehä yhteistyötä. Telkkari heitti jonkun tieteisdokumentin käsien ihmeellisestä maailmasta kertovat tekstitykset tuonne xboxin kanavalle ja itse peli heitti mahdottomia hackeja koko aika eteen.
Enter Shikari - The Paddington Frisk
Viimeisenä vielä tuo tukkauudistus. Näyttää joka valossa erisävyiseltä, mutta siitä tässä tykkäänkin, koska en itsekään tiedä kumpi on parempi, pinkimpi liila vaiko sinertävä violetti.

2 comments: