5/25/2013

25MAY2013

Asukuvat iPadilla, koska halusin testata miten nuo kortilta siirretyt kuvat pelittävät Photoshop Touchilla, ja tuleeko niistä yhtä huonolaatuisia kuin ne edelliset instagramkollaasit. Lähtö onkin jo 34 tunnin päästä ja en tiedä tuleeko sen kummallisempaa päivitystä ennen matkaa saati sen aikana. Takaisin Suomen maaperällä pitäisi olla maanantai-iltana (10.6) joten siihen asti, jos mitään ei tapahdu ennen sitä!
Shirt, Romwe.com / skirt, Monki / leggings, Camden Town, London / shoes, VANS / belt, Urban Outfitters (Westfield mall, London) / watch, Guess?


4 comments:

 1. Rakastan sun hiuksia yli kaiken!
  Oon aina halunnut tollasia hiuksia, susta tulee ihan mieleen Christina Perri :)
  Osaatko sanoa, olisko vaikee projekti värjätä melko vaalenruskeista hiuksista toinen "puoli" blondiksi vähän samaan tapaan kuin sulla? Oon blondaillut viime vuoden puolella tosi paljon, sit värjäsin ruskeeksi, siitä mustaksi ja nyt mennään taas ruskeilla.

  Olisko helpompi värjätä toinen puoli mustaksi ja toinen tummanpunaseksi, mitä oon kans miettinyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! (: Ja oon kuullu tuosta Perrin yhdennäköisyydestä ennenkin, itse en vaan näe sitä..

   Ja tosiaan mun omat tukka on tosi tumman ruskea ja vaalenee helposti, kunhan on tarpeeksi jytyä blondausainetta. Kun tekee hyvin jakauksen ja ottaa toisen puolen siististi pinneillä piiloon on helppo levittää esimerkiksi peilikaapin avulla se aine tasasesti. Huomattavasti helpompaa tosin jos värjää sitten huuhtelun jälkeen toisenkin puolen niin saa ne vahinkoläiskät piiloon.

   Ja itse totesin sen, että blondi oli paljon helpompi kuin tää lila, joka lähtee jatkuvasti pesussa pois ja juurikasvua värjäillessä saa läträtä miljoonalla purkilla. Suosittelen ensin kokeilemaan just helpoilla väreillä ensin enkä alkais laittamaan sitä punaista ennen kuin on tottunut siihen värjäysprosessiin.

   Delete
 2. Aaa oot niin nätti! ja pidähän hauskaa siellä kanadassa sitten! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ää, kiitos! Ja varmasti pidän, täällä saatte lukea reissusta vielä pitkään :3

   Delete