5/17/2013

Hot Topic Cravings from Toronto

Kun sisälläni vieläkin pienenä henkenä pihisevä teini-ikäinen menneisyydenhaamuni heräsi henkiin tiedosta, että Torontossa on Hot Topic -liike, piti heti käydä katsastamassa putiikin tämänhetkinen valikoima. Varmaan tarvitsenkin uusia mustia korkkareita miljoona paria ja kaikki muutkin näistä kollaaseista, mutta ainahan saa unelmoida?
Näistä rakastuin varsinkin tuohon valkoiseen toppiin sekä tuohon kill zombiees tankkiin.
Noi puoliks raidalliset pökät on pakko saada!
Plugeja ja kenkiä ei voi koskaan olla liikaa, eiks ni? Nuo blingtunnelit puuttuu vielä kultasina joten ne on pakko saa'a, mutta tuo skeleteon ring on kyllä B-A!

Mites löytyikö lemppareita?

10 comments:

 1. Samanlaisia kenkiä löytyy vähäsen halvemmalla osotteesta http://www.chockersshoes.co.uk/ :) Ite en oo sieltä vielä päässy tilaamaan, mutta kaveri ainaki suosittelee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan kivalta kaupalta vaikuttaa, kiitos linkistä! Ite tykkään kuitenkin ostaa kenkut ihan paikan päältä, kun mahdollinen palautus on aina niin hankalaa, ja mulla on liian epämääräinen kengänkoko riskipeliin.

   Delete
 2. Siis toi Kill Zombies -paita... Tahtoo! Kauanko sun reissu kestää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teen vaikka ite tommosen jos en saa mistään ostettua, se on paras! Ja kaksi viikkoa olen reissussa (:

   Delete
  2. I'd buy anything that has something to do with zombies. :I Fanityttö mikä fanityttö. Ja yhdistettynä tuohon keep kalm -tekstiin... aijai.

   Kaksi viikkoa! Aijettä. Toivottavasti sulla on hyvä reissu! Ja raportoit sit jälkeenpäin toki blogin puolelle tarkasti kaikesta siitä mitä näit ja koit, eikö? ;D

   Delete
  3. Tottakai, matkafiiliksestä tuskin pääsee kukaan eroon vielä piiiitkäään aikaan!

   Delete
 3. Ääh apua oon kade mäkin haluun shoppaamaan hot topiciin :D noi kaikki on ihania ja kelpais mulle kans...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hot Topic toki toimittaa Suomeen, mutta tullimaksut ja hullut toimituskulut on kyllä jättänyt tilailut vähän harvempaan... Kerran oon tilannut kotiin, mutta nyt ei oo tarvis kun pääsee paikan päälle, jee!

   Delete