6/27/2013

Halfway done!

Tämä viikko on ollut täyttä hulluutta. 

Maanantai ja tiistai oli perus iltavuoroja töissä, mutta iltavuoron jälkeen ei ollutkaan sitten kovin kivaa yrittää mennä nukkumaan niin, että jaksaisi herätä aamulla viideltä töihin. Opettelin laulunsanoja kahteen asti yöllä ja töissä oli mukava poksutella kolmen tunnin unilla. Töitä oli kaiken lisäksi 13:30 asti, kun Hietsussa piti olla jo viimeistään klo 14:00. Pääsin sentään 45 minuuttia aikaisemmin ja jatkettiin frendin kanssa kohti helsinkiä ja ratikka 8:a jolla molemmat turisteina ajeltiin melkein linnanmäelle asti (!) Käveltiin ylimääräisen ajan tuella takaisin oikeaan paikkaan, jossa meitä vastaan tuli piiiitkä jono. Selvisi, että rannekkeet piti vaihtaa ja saatiin ne käsiin ensin vaihettua ne pari kertaa pienempiin ja tiukempiin. 

Jono liikkui pirun hitaasti ja manattiin alueen sisältä kuuluvaa Parkway Driven Dark Daysia, johon mennessä piti ainakin ehtiä sisään. Tässä vaiheessa kiilattiin tökerösti jonosta ohi turvatarkastukseen, jossa heitin sisään kielletyn tyhjän juuri töistä saamani juomapullon hautausmaan aitaan ja juoksin Nokia-lavalle miljoonan mutkan kautta ja hiekassa rämpien. Kerkesin sentään niin aikaisin paikalle, että kaadoin itseni keskelle pittiä kyynärpää ja sääri auki ja saatiin kaveri mukaan meressä pyörivään circlepittiin.

All Time Lowssa naurettiin typerille vitseille ja Jackin loppuhuipennukselle, Green Dayn kruunasi poika, joka sai kitaran. Lähdettiin kohti kamppia ja odotettiin, että kaikki pääsi kotimatkalle. Olin kotona 1:15 aamulla ja herätys oli tänään taas 5:30. Kärsin puoliunessa töissä ja tulin kotiin torkkumaan päikkärit, joiden aikana sain unta ehkä 30 minuutin ajan. Lähdin kohti Helsinkiä ja Liskogalleriaa ja nyt on puoliksi valmis tatska selässä, jonka seuraava varattu aika on päivää ennen kun lähden Kreikkaan. Huomenna saa pitata aika varovasti ADTR:ää samaten kuin Enter Shikaria lauantaina. Kotona odottaa myös tuo Bioshock Infinite, jota kädet syyhyää päästä pelaamaan heti.

Kaiken tämän jaarittelun jälkeen vähän nolottaa heittää huonolaatuinen iPadkuva uudesta leimasta tähän loppuun, mutta kun on tuo niin pirun hieno!

5 comments:

 1. Mä en oo ihan satavarma mut taisin bongata sut rock the beachissä! :D
  http://sweetglitterpuke.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. määä pääsen huomen rock the beachille paramoree kattoo, novan lava here i came ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paramore veti kyllä taas niin tykin keikan että huhhuh!

   Delete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete