6/23/2013

Juhannus

Nyt ollaan päästy takaisin kaupungin turvaan verenhimoisilta hyttysiltä ja humalaisilta sukulaisilta. Juhannus oli täysin samanlainen kuin joka vuosi, onneksi oli frendi mukana. Valvottiin melkein läpi yön ja nukuttiin liian kuumassa mutta tarpeeksi isossa teltassa, nautittiin mansikoita ja mustikoita suoraan luonnosta, grillattiin maissia ja makkaraa, saunottiin, soudettiin ja heitettiin talviturkit. Rakastan meidän mökkiä, ja harvoin noin isolla porukalla sinne pääsee muuten kuin juhannuksena. Joten kai siitä juhlasta jotain hyötyäkin on. 
 Hiidenvesi
 Mökkikallio
 Ihmisläheinen perhonen
 Karkkilan liljat
 Kukkapenkki
 Notski
 Kuskin juomat
 Kokko
 Meirän järvi
Melkein pinnalla pysyvä laituri
 Uimaan!
 Ja soutamaan!
 Nam!

4 comments:

 1. Aijettä kun tuli lapsuus mieleen... Hirveän hienoja kuvia, tulipa hyvä mieli näistä, kiitos!

  ReplyDelete
 2. nii millä suunnilla teiän mökki on?? meiän mökki on hiidenjärvellä, mut onks se sitte eri paikka kun hiidenvesi?? :D ihania kuvia, rupes tekee mieli uimaan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hiidenjärvi se juu on! Ja meiän mökki on entisen Nummi-Pusulan alueella, joten ei ihan tuon järven varrella, vaan meillä on oma pikkuinen järvi, jonka nimeä en muista. Ajellaan vaan aina tuosta sillan yli mökille, niin tuli nappaistua kuva sieltäkin. Ja kiitos, olis kyllä kiva jos asuis vielä lähempänä mökkiä (vaikka tuokin tosi lähellä jo on) niin että pääsis joka päivä uimaan jos haluaa :D

   Delete