7/18/2013

18JUL2013

Vaikka tämä asu ei mitenkään poikkea normaalista pukeutumisesta, eikä edes ole mikään oma suosikkini vaan nopeasti päälle vetäisty, halusin silti käyttää hyödyksi siskon lupauksen napata miusta kuvat tänään. Ulos ei suostunut lähtemään kun tulin töistä kotiin kymmenen jälkeen, mutta kyllä sitä sisälläkin saa kunnon kuvat. Lähinnä julkaisen nämä siksi, koska kuvissa näkyy uusi oma lempparihiustyylini. Koska kaksivärisyys oli mukavan epätasapainoinen, niin piti toteuttaa se jotenkin muuten nyt tällä värillä.  Tämä do onkin ollut päässä monta kertaa tällä viikolla, hyvä tapa pitää tukka yhdessä paikassa ja niin että se pysyy kuosissa vaikka kun menee lintsille.
Lintsistä puheenollen, vietettiin koko päivä siellä tiistaina. Canada's Wonderlandin jälkeen uskalsin kokeilla laitteita, joissa en koskaan ole ollut ennen, kuten Kieppiä ja Kirnua. Jälkimmäinen oli ihan hirveä, parasta siinä oli kesto, nousuun meni 20 sekuntia ja laskuun toiset. Koko ruumis tärisi kauhusta, kun nousin siitä pois ja during, well... ei ollut mukavaa. Kieppi taas on the other hand, uusi suosikkini. Käytiin viisi kertaa. Sain myös pikkusiskon ja tämän mukana henganneen kaverin siihen mukaan ja ihastumaankin. Nyt kaduttaa, etten kokeillut sitä silloin 8 vuotta sitten. Huomaa kyllä että on ehkä vähän vanha tommoseen meininkiin, vieläkin on joka paikka hajalla :D
Kaivoin taas sitä hopeanväristä laukkuani kaapista aamulla, kun näin tämän siellä clutchieni seassa. Olen käyttänyt tätä Monkin alennusyksilöä ehkä kerran aikaisemmin, vaikka tykkään siitä paljon. Kaikissa muissa laukuissa vaan on hihnat ja niitä on paljon kätsympi kantaa. Tänään ei ollut kuitenkaan ongelmia, ja sain karsittua ylimääräisiä rojuja laukusta.
rings, Gina Tricot / watch, Guess? / bracelets, GT + Lindex / clutch, Monki
 pink top, H&M / lace top + jeans + necklace, GT / cardigan, 2nd hand / shoes, Mekka
Vielä pitäisi jaksaa kaksi työpäivää niin päästään taas mökille rentoutumaan. Edellisinä vapaapäivinä kun on sattunut ja tapahtunut, se lintsireissu ja skeittailukokeilut siskon kanssa sekä uuvuttava Tomb Raiderin pelaaminen aamusta iltaan. Hyvä peli kyllä, mutta aivot kiehuu ylikierroksilla, kun yritin ampua lokkeja vielä Lintsilläkin. Kahden viikon päästä olisi sitten lähtö isukin luokse Kreikkaan. Äiti ja sisko lähtee jo ensiviikolla mutta pääsen nopeasti seuraamaan perässä. Ensi viikolla alkaakin hurja 8 työpäivän putki ennen lomaa. Siksi tarvitsen seuraavien kolmen vapaapäivän levon enemmän kuin mitään. Nyt painun syömään pitsaa, koska kaikessa kiireessä hyvin syöntikin unohtuu.

4 comments:

 1. Ihanasti sopii toi hiustyyli sulle :)
  Ääh, en tajua, miten joku voi tykätä kiepistä! :D Pidän kaikista lintsin laitteista, paitsi siitä. Menin kerran, ja kokemus oli suhteellisen kivulias, koska pää hakkaa kokoajan niihin turvapuomeihin ja en kyllä ikinä mene enää... :D Kirnusta sen sijaan tykkään paljon, toisin kun sä, ha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitosta (:
   Ja oon kuullu että muillakin hakkaa pää siinä, mulle vaan painotettiin niin paljon sitä, että kunhan päätä painaza taakse niin ei heilu, ja niin kävi (: Canada's Wonderlandissa kun olin vuoristoradassa jossa mennään yli ja ympäri, niin siellä kyllä pää heilui kuin hullu, odotin Kiepissä samaa mutta eih (:

   Ja hyi kamala kirnu oli ihan kamala! Koko ruumis täris kun pääsin pois siitä.

   Delete
 2. Ootpa kaunis! Ja sopii hyvin toi hiustyyli sulle :-) Katselin, että sulla on tosi kivannäköinen koti, ootko tehnyt jotain asuntopostausta? Tää blogi kohosi kyl kertaheitolla yhdeks mun lemppariks :-)

  http://irasixteendollars.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti paljon!

   Ja tosiaan punkkaan nyt väliaikaisesti äipän luona, joten en ajatellut tästä luukusta kirjoitella, kun oma huone on hirveä kaaos, sillä piti tunkea kaikki oman kämpän tavarat yhteen huoneeseen. Asuntopostauksia löytyy muutamakin sieltä miun omasta kämpästä "koti" -tägin alta.

   Delete