7/25/2013

25JUL2013

Tietääkö joku sen tunteen, että kun joku on aikaisemmin luvannut ottaa siusta asukuvat, niin et tietenkään keksi mitään upeeta päällelaitettavaa, hiukset sojottaa minne suuntaan haluavat ja naamakin näyttää ylitöttöröö. Tästä syystä usein kuvaankin omat asuni itse niinä päivinä, kun ne miellyttävät silmää. Tänään osui kohdalle mainio poikkeus. Sisko sanoi eilen, että voi ottaa meikästä asukuvat, jos nypin hänen kulmansa ja laitan luuriin musiikkia. Heräsin puol 11 laittamaan itseäni valmiiksi ja ähertämään kahden taskin kanssa. Mentiin juuri laittautumisen jälkeen ottamaan kuvat, joka voikin olla se key, että miksi nämä onnistuikin näin hyvin tällä kertaa. Olen tosi tyytyväinen!
 Eilen kun lähdin kotoota jälleen kerran täihin pyöräilemään tutuissa shortseissa ja paidassa, aloin pohtimaan hameitani ja niiden tunteita. Ensinnäkin niitä poloisia, jotka luulin lahjoittaneeni jonnekin, ja joiden olemassaolo piti päästä varmistamaan heti seuraavana päivänä. Kaivoin eilen päässä pyörineen mekon kaapista ja aloin yhdistelemään sitä omantyylisesti. Ei onnistunut. Vaihdoin vihdoin tähän hameeseen, jota käytin tosi paljon 3 vuotta sitten ja vääntelin tuon Keep Calm and Kill Zombies -paidan printin niin, että siinä olisi jotain järkeäkin. Ei yhtään paha minusta!
 Frendi oli Animeconissa Kuopiossa tuossa pari viikkoa takaperin ja toi miulle ihania kaulakoruja sieltä. Gamoboyn lisäksi löytyy Stormtrooper ja Companion Cube  Koska paidan nörtteys (tosin en usko että kovin moni muu yhdistää sitä L4D:iin) ei näy sen oleellisimman osan ollessa piilossa, niin päätin heittää riipuksen kaulaan, koska asu ei varsinaisesti mitään näyttävää ja isoa kaulakorua kaivannut.
 Mustavalkoisen yhdistän itse ainakin helposti hopeeseen tai yksivärisiin koruihin (musta), mutta tänään kokeilin vähän kultaa. Ihan erilailla nousee esiin nuo, vaikka käytinkin pääasiassa koruja, joissa on muutakin väriä.
 Vaikka rätti on tosi likainen ja tuntuu likaantuvan tumman värin myötä vielä nopeammin kuin ennen, niin silti se tänään kääntyi omien mieltymysten mukaan ihan oikealle paikalle. Oon ihan liian jumittunut tähän hiustyyliin. On niin helppoa, kun pitää vääntää vain yksi puoli tukasta kiharalle, tupeerauksesta koholle ja muuten vaan ojennukseen. Loput hiukset sen kun vaan letittää pinneillä ja suihkauksella hiuslakkaa niskaan niin ei lässähdä kyllä tämä kokonaisuus.
 bracelets, Ardene (Yonge Street, Toronto) + Forever21 (Eaton Centre, Toronto) / rings, Kalevala + GT / belt, Urban Outfitters (London) / watch, Guess?
shirt, Hot Topic (Eaton Centre, Toronto) / skirt, H&M / tights, Topshop (Oxford Street, London) / flats, Skopunkten

Näiden kuvien jälkeen voi hyvillä mielin mennä lyhyille yöunille. Äiti ja sisko ottaa varaslähdön reissuun ja lähtevät Kreetalle jo huomenna. Olen lupautunut kuskiksi, whopii! Mutta itteppä seuraan viikon päästä perässä, kunhan selviän vielä kuudesta peräkkäisestä työvuorosta. Ei mitään mukavaa herkkua tämmöset 8 iltavuoroa peräkkäin. Huomenna illalla vähän vapaalle kuitenkin ja katselemaan Drop The Pilottia Bäkkärille. Sitä ennen koitan saada vähän unta. Öitä!

4 comments:

 1. sopii sulle tosi hyvin toi hiustyyli !:) onksulla ollu ennen pidennykset vai ootko leikannu lyhyeks jossain vaiheessa ?:o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Ja tosiaan käytän klipsejä vieläkin silloin tällöin, mutta oon kyllä leikannut omankin rättini tässä välissä. Sen takia ne pidennykset silloin hankinkin. Kelpais kyllä omaksi hiustenpituudeksi se /:

   Delete
 2. tosi nättinä oot, noi sun hiukset on ihanat! mikä ripsari sulla muuten on? katoin nääs et oot saanu alaripses tosi kivasti, itellä ne tahtoo mennä aina iha kökkeröisiks D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitosta (: Ja käytän Max Factorin False Lash Effectiä, se on paras!

   Delete