7/09/2013

Rock The Beach Day 3

Kolmas päivä festareita oli rankin ja lyhkäsin. Ei tiedetty, että portit aukesi jo klo 12, joten ajauduttiin paikalle suunnilleen samaan aikaan kuin aikaisempinakin päivinä, siinä puoli 2 aikaan. Rammstein -fanit oli jo ehtinyt ängetä päälavan eturivin täyteen (taisin 3 Enter Shikari -paitaa bongata eturivistä) joten tyydyttiin hengaamaan siinä close enough. Ei jaksettu pyydellä eturivipaikkoja, mutta saipahan kunnolla riehua ja jorata. Niska oli ihan rikki edelliseltä päivältä, en voinut liikuttaa päätä senttiäkään ilman, että sattuisi. Kurkkukin oli niin kipeä huutamisesta, että ulkopuolelle asti tuntui. Kuitenkin Shikarin astuessa lavalle kaikki vaivat unohtui, ja tästä sainkin kärsiä melkein viikon festareiden jälkeenkin.
 Camerainvader
 Robin ilmeet 
 Rory C what's your thesis? "I don't fucking believe it!"
 Chris heitti ominan mereen ja joku oikeesti kävi hakemassa sen sieltä. Niceh! Maistu varmaan hippasen suolaselta :3
 Kummia tapahtui. Paukuteltiin ämpäreitä.
 Kiipeiltiin lavan perustuksissa
 Roun hieno Mothership -tanssi/kutsu
 Huomatkaa lentävä rumpukapulanpalanen
 Ooooh, motheersshiiiipppp
Tämän apinoinnin jälkeen chillailtiin ja löhöiltiin ruohikolla ja kalliolla, nautittiin jätskiä ja vohveleita, syötiin ja mussutettiin sipsejä, kunnes valuttiin Paramorea katsomaan. Porukkaa oli lavan edessä sen verran paljon, ettei edes yritetty lähelle, sen vuoksi moni onnistuneista kuvista on luokkaa käsi pään tilalla :D
 Hayley oli kyllä niin upeana taas, auuuh 
 Irokeesi(ko?)
 Mulle tuo asukokonaisuus, kiitos.
 Harmittaa kyllä, että oli ite niin poikki ja kaukana, ettei kunnolla jaksanut jorata, Paramoren setti kun tuntui paljon energisemmältä kuin ennen.
Semmoinen viimeinen festaripäivä. Olo oli kyllä kuin festarikävijällä tosiaan seuraavan viikon, ja taitaa multa vieläkin löytyä noita mustelmia, hiekasta nyt puhumattakaan. Ensi vuonna kiitos kuitenkin uudelleen!

No comments:

Post a Comment