7/23/2013

Toronto Day 9 : High Park

Reissun yhdeksäs päivä on aika hämärän peitossa, liekö johtuvan siitä, että oli kuuma ja itse olin kuumeessa ja flunssassa vai siitä, etten enää tässä vaiheessa halua muistella reissua koska sinne tulisi niin kova ikävä. Kuvamateriaali antaa vähän osviittaa siitä, että olisin käynyt tepastelemassa High Parkissa metsän keskellä sekä ennen tai jälkeen sen käynyt kuvaamassa Flat Iron -buildingin ja kiertelemässä vähän naapurustoja herkullinen oranssilimppari kädessä.
 Hirveä kasa portaita piti kävellä alas metikköön isolta kadulta.
 Alas kun pääsi, oli kuin kotona Suomessa olisi ollut. Ihan näyttää meidän takapihan metsältä.
 Voi jos Torontossa asuisin, niin tuossa olisi oma lemkkipolkuni.
 Karvakaveri oli niin tottunut ihmisiin, että tuli ihan lähelle asti ihmettelemään kameraa. Sitten se säikähti ja meni puun taakse leikkimään patsasta, eikä liikkunut tuosta asennosta ollenkaan.
 Uusi ihana kesämekko
 Puiston reunalla oli myös asutusta, varmaan upea paikka asua!
 Moi!
 Hän lähestyy..
Katto
 Ei ollut ihan yhtä jylhä kuin NYCissä.
 Sunkist -kopio, yhtä hyvää, nam!

Huomenna alkaakin sitten 8 päivän työputki, jonka jälkeen luvassa yksi vapaapäivä jonka aikana pitäisi pakata, hankkia kaikki loput reissuun tarvittavat jutut ja käydä helsingissä ottamassa vähän mustetta, ennen kuin pitääkin herätä neljältä seuraavana aamuna lentokentälle. Mutta sitten alkaa loma! Juuri ja juuri pääsen eroon näistä edellisen reissun kuvista kun pukkaa jo seuraavia, hah. Onneksi Kreeta on niin tuttu paikka, ettei siellä tarvitse käyttää niin paljoa aikaa kuvailuun, vaan voi keskittyä semmoisiin fiiliskuviin. Nyt olis varmaan viimeinen hetki rentoutua ennen hirveetä stressipyrähdystä, joten menen tästä katselemaan Drop Dead Divaa! Zau!

No comments:

Post a Comment