8/31/2013

31AUG2013

Aamulla piti herätä taas töihin pitkän kouluviikon jälkeen, ja illalla olin onneksi laittanut kellon soimaan, ennen kuin nukahdin kesken leffan, jota siskon kanssa töllötettiin. Hetken pähkäiltyäni puhelimesta kuuluvaa ääntä ja siihen vihdoin herättyäni, tajusin laittaneeni sen soimaan liian aikaseen. Käänsin kelloa sitten tunnin eteenpäin ja kävin nukkumaan. Eipä ollutkaan enää yhtä helppoa nousta ylös, joten aamutoimet oli hitaasta päästä. Tästä syystä päälle valikoitui tuo omaksi yllätyksekseni täällä blogissakin asti paljon näkynyt luottopaita, lempparibleiseri ja ihanat uudet leggingsit.
Yleensä pyrin tietoisesti olla kuvaamatta turva-asuja, koska kuljen niissä samoissa kuteissa niin usein, että tunnun toistavani itseäni täällä blogissakin. Mutta havahduin yksi päivä asukuviani selaillessa siihen, etten oikeastaan koskaan ole mitään luottoasuja tänne kuvannut. Raidalliset leggingsit, tämä paita ja jonkun kivan värinen bleiseri päällä mut näkee varmasti kerran viikossa, mutta koska tykkään lomitella blogin aiheita, niin se ei koskaan ole päätynyt tänne asti.
Tänään piti saada asiaan muutos, koska jos tuollainen asu löytyy, jota käytän oikeasti noin usein, niin miksen kuvailisi sitä ylpeänä blogiinkin. Mikä muukaan kuvastaisi minun tyyliä paremmin? Koska tämä blogi on niin peilikuva miun persoonasta muutenkin, niin haluan nyt keskittyä niihin sellaisiin asuihin, jotka on sitä ominta itseäni.
Leggingsit pääsivät kuitenkin vaihtoon, koska nuo ihanuudet tuli vihdoin eilen postissa (kyseessä on siis se Hot Topicin paketti), mutta kyllä se raidallistenkin housujen versio tänne päätyy vielä joskus. Ajattelin meinaan panostaa asukuviin tässä tulevaisuudessa, koska uuden koulun takia on syytäkin vetää päälle jotain, mitä ei tarvitse heti riisua pois tai piilottaa työunivormun alle. Koska haluan kuitenkin pitää jokseenkin tasapainossa myös muut aiheet, niin päätin päivitellä tänne asuja kahden tai kolmen rykelmissä. Vanhoja asuja harvoin tulee päivitettyä, mutta jos kahdesta bloggauspäivästä toisena kirjoitan entryn kummankin päivän asusta ja toisena jostain muusta aiheesta tai vaihtoehtoisesti kolmena blogipäivänä kirjoitan kolmesta eri aiheesta, joista se kolmas on niiden kaikkien päivien vetimeet, niin aika hyvä tasapaino löytyy miun mielestä.
Tykkään toki edelleen pukeutua erilailla ja olen erittäin kokeilunhaluinen tulevaisuudessakin, mutta pakolla osuu väliin niitä päiviä, jolloin on nukkunut liian pitkään, on muuten vain liian väsynyt tai ei jaksa pohtia päätään puhki päivän tamineista. Jos asut on samassa tekstissä ja saman viikon aikana kuvattu, niin varmaan huomaa helpommin sen asujen eroavaisuudenkin ja tyylin kehittymisen. 
Viimeisimmät asut on toki kuulunut siihen kategoriaan, joista pidän hirmuisesti, varsinkin kun olen jaksanut raahautua ulos niitä kuvaamaan. Mutta postaustahdin puolituttua, en ole välipäivinä edes kuvannut asuja, koska en ole halunnut joka päivä päivittää vain vaatteista. Enpä aikaisemmin ajatellut, että niitä voi säilöä tai uploadata useamman kerralla.
Aikaisemmista asuista kuitenkin huomaan milloin on ollut laiska päivä tai sellainen "pakko-olo" kuvata. Nuo laiskojen päivien asut ei loppupeleissä kuvasta miun persoonaa ollenkaan. Tykkään olla huoliteltu ja itseni näköinen, ja vaikka jostakin on ehkä kiva nähdä bloggaajista niitäkin puolia kun eivät ole viettäneet montaa tuntia peilin edessä, niin ei ne kuitenkaan kuulu miun mielestä omista kiinnostuksenkohteista kertovaan blogiin.
Tästäpä syystä vedin tänään töiden jälkeen pidennykset päähän ja ripset silmiin, koska halusin että kuvat on sellaiset, joita voin ihastella vielä vuosien päästä. Vaikka tyyli ei olisi samanlainen, niin ainakin voi todistaa, että on jaksanut panostaa.
Tässä meikä sitten höpisee ja jaarittelee pitkän litanian tekstiä siitä, että haluan julkaista enemmän asukuvia kerralla niin, ettei samaa aihetta tule montaa putkeen, ja samaan tekstiin oon sitten lytännyt vain yhdet asukuvat. No pitihän tähän tekstiin jotain kuvitustakin saada. Niin ja edellinen teksti taisi olla myöskin vaatteista. No ei se ole niin justiinsa. Kyllähän niistä muista aiheista ehtii kirjoittaa sitten, kun niille löytyy aikaa elämässäkin taas.
Oon vihdoin siis saanut koulussa muut kiinni, sain laukun vihdoin valmiiksi ja olen toisia jopa edellä portfoliotunneilla. Ehkäpä tässä pian vapautuu iltapäivätkin ja voin taas pelailla, nauttia kunnolla musiikista ja piirrellä muutakin kuin koulujuttuja. Tässä pari viikkoa elämän kohokohdiksi on lähinnä löytynyt ystävien vierailut, postiluukusta pudonneet paketit ja kivat asut, jotka oon päälleni keksinyt pistää. Eli jos huomenna tulee vielä yksi vaatepostaus ennen muita aiheita, niin elkää nirhatko. Se on tämmöistä tää miun elämä vaan tällä hetkellä, kun joka toinen päivä tulee joku paketti :3
Innostuin tosiaan tilailemaan itselleni eBaystä ja muualta kaikkea mukavaa itselleni vaikka synttärilahjaksi, ja eilen sain viimisen paketin. Taitaa jäädä ostokset vähän vähemmäksi nyt joksikin aikaa.
top, Hot Topic (Eaton Centre, Toronto) / leggings, Hot Topic (website) / blazer, New Yorker / shoes, VANS / watch, GUESS? / necklace, Gina Tricot
Voisi jatkossa myös vähän vähentää näiden kuvien määrää asuteksteissä, varsinkin jos aion niitä yhdistellä. En taaskaan keksinyt tekstiä joka väliin, vaikka kuinka syvällisesti pohdiskelinkin. Nyt mie meen laittamaan itelleni sapuskaa ja nauttimaan tuosta kirjasta, ennen kuin pitää taas mennä nukkumaan.

6 comments:

 1. Voi apua. Rakastuin tyyliisi ja ihanat hiukset ja oot muutenkin niin nätti. Jään seurailemaan :))!!

  KickstartMyHeartIina

  ReplyDelete
 2. Ooh tahtoo noi legginsit koska Misfits :D haha. Ihana asu muuten ja oot niin nätti!
  Onko muuten liian henk koht vai saako kysyä että minkälaisessa kaupassa oot töissä ihan mielenkiinnosta, onks vaan joku perus ruokakauppa vai joku erityisempi liike?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitosta :3 Misfitsin tota Fiend skullia on nykyään joka paikassa, ja ennen en oo ite ratkennu, mutta nyt oli pakko :D Ja ihan perus ruokakaupan kassalla oon vielä toistaiseksi.

   Delete
 3. Harmittaa kyllä ihan hirveesti ku tuollainen bleiseri oli alennuksessa 7e, mutta ajattelin ettei sitä tulisi pidettyä.. Nyt sitten olen sulle kateellinen ku sul on sellane! :c

  ReplyDelete
  Replies
  1. 7e! Mie maksoin tosta melkein neljäkymppiä, ja sen takia sitä on tullut käytettyäkin :p Mikä tahansa kivan värinen bleiseri kyllä ajaa asiansa, joten etsit jonkun muun värin sit, jota varmasti tulee käytettyä, jos nuita ei enää saa..

   Delete