8/18/2013

Comeback Kid @ The Great Hall, Toronto 12JUN2013

Olin tosiaan Torontossa käydessäni katsomassa Comeback Kidin 10-vuotisjuhlakiertuetta Great Hallilla Queen Streetin länsipäässä. Paikka oli aivan ihana, pikkuinen, lava mitä pienin ja matalin että hyvin pääsi lähelle bändiä intiimisti. Lämppäreitä oli huimat 4 kappaletta, joista paikallisia muutamia ja vain yhden nimen muistan, Backtrack, joka toi paikalle ihan fanejakin. Hirveästi näkyi streittareita paikan päällä, näin varmaan 2 lippistä, 3 paitaa ja 2 tatuointia, jonka lisäksi vierailijoille laitettiin rastit kämmenselkiin, jos olivat alle 21. Melkein menin pyytämään itsekin rastia, koska oli niin siistiä nähdä, että tuollainen käytäntö oli vielä jossain käytössä, vaikka me täysi-ikäiset saatiin jo rannekkeet, joilla erotuttiin niistä "alaikäisistä". 

Settilistaa en muista, koska en bändiä kuuntele niin himokkaasti kuin joitakin lempibändejä, mutta laajalti oli vanhaa ja uutta sekaisin, uusimmalta itse parhaiten tuntemalta albumilta soitettiin kyllä vain pari kipaletta. Keikka oli tosi lyhyt ja pitkän lämppärirypeämän jälkeen toivoinkin sitä, koska olin aika väsynyt pääesiintyjän aikana. Valaistus oli aivan surkea, mutta se lisäsi kyllä tunnelmaa vielä ennestään. Valitettavasti kuvien laatuun se vaikutti negatiivisesti ja piti heittää koko litania mustavalkoiseksi.

Fiilis näistä miun kuvista ei välttämättä välity, mutta haluan kuitenkin muistella tuota upeaa keikkaa niiden välityksellä vielä, ja sulkea vihdoin päätökseen nämä matkapostaukset. (Okei, pysähdyin paluumatkalla vielä Düsseldorfissa, josta haluan jossain vaiheessa muutaman kuvan läväyttää ruutuun, mutta ei sitä lasketa, koska en lomaillut sielä.) Olen sentään päässyt näkemään kanadalaisen bändin ensimmäistä kertaa livenä juhlakiertueella kotimaassaan ja unelmien kaupungissani. Lokakuussa olisi Billy Talentin ensimmäisen levyn juhlakeikat Torontossa, Montrealissa ja Quebecissä, jolloin soitetaan koko levy läpi. Tahtooooo! Mutta ellen voittanut tänään lotossa, niin se on epätodennäköistä että tuonne pääsen, joten tyydyn nyt tähän keikkaan.


2 comments:

 1. Voi helveta mikset ottanut mua mukaan :D tahtoooooo nähdä Comeback Kidin... ja myös Billyt soittamassa ekan levyn... ääääghh... asuispa vaan kanadassa!

  Ihana muuten tietää, että tosiaan jossain vielä ruksitetaan alaikästen kämmenselkiä :D Tekispä ne niin suomessakin, että saatas kaikki keikat ikärajattomaksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihih, oisit vähän aikasemmin tarjoutunut, kyllä seura kelpaa aina ;D Mutta kyllä houkuttaisi tuo Billyjen keikka, yhh :( Ihan samaa mieltä tuosta Kanukeissa asumisesta, ehkä joku päivä <3

   Ja en nyt tiedä miten se ruksiminen oikein vaikuttaa siihen ikärajattomuuteen, kun kyllähän niillä sallituilla keikoillakin myydään alkoholia. Oli vaan hauskaa nähdä näin itse streittarina kuinka tuota käytäntöä josta liike on symbolinsa saanut käytettiin oikeesti jossain. Monesti ollaan kavereiden kanssa vedetty baari-/klubikeikoilla omat ruksit kämmenselkiin.

   Delete