8/26/2013

26AUG2013

En tiedä onko kukaan pistänyt merkille, tai onko se sinänsä edes niin huono juttu, että oon hidastanut postailutahtia puoleen entisestä lähes päivittäisestä. Koulun ansiosta on toki intoa pukeutuakin johonkin, koska siitä asun kokoonkasaamisesta on jotain hyötyä, kun sitä ei tarvitse heti piilottaa työuniformun alle. Koska rahanahneena olen lupautunut tekemään neljää vuoroa viikossa, niin kolmena päivänä on vain mahdollista kuvata tamineita ja haluisin mie jostain muustakin kirjoittaa, joten yritän näitä aiheita jotenkin balanssoida niille päiville kun on aikaa paneutua. Saa nähdä tasaantuuko tämä elämä tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi joka toinen päivä sopii tähän kiireeseen paljon paremmin. Vähän harmittaa että ne kaikki kivat asut jää kuvaamatta paikasta toiseen juoksun takia, mutta ehkä niitä voi sitten recapata niinä päivinä kun on aikaa. Tuntuu että jokaisessa asutekstissä on ihan edellistä päinvastainen vaatekerta päällä, niin ehkä on joskus ihan hyvä toistaa niitä hyväksi kokeneita kokonaisuuksia. En kuitenkaan pääse mihinkään siitä uuden kokeilemisesta, joten tässä on taas paita-housut yhdistelmä, joka ei ensimmäisenä tulisi mieleen vaatteita päättäessä.
top, Pink Woman (Agios Nikolaos, Crete) / pants + blazer, H&M / heels, Jeffrey Campbell Lita Spike  
Huomenna pääsen ehkä vihdoin ompelemaan koulussa sitä varsinaista laukkua. Pitänyt niin paljon tehdä jotain teoriaa, tikata saumoja ja ommella taskuja sekä hienosäätää omia kaavoja, että olen vieläkin vähän muita jäljessä. Tänään kuitenkin pyhitin koko vapaan iltapäivän koulujutuille ja väsäsin 1:2 kaavasta minilaukun, jonka kyllä ompelin niin sutturaisesti etten kehtaa sitä kenellekään näyttää :D Mutta tulipahan testattua, että kaavat on kyllä oikein, kunhan jaksaa keskittyä siihen mitä tekee. Huomenna aamulla aloitan päivän kuitenkin ensin hammaslääkärillä jossain hevonkuusessa ja sen jälkeen pitää koulussa edetä johonkin suuntaan, etten pohdi päätäni kipeäksi taas töissä, jonne pitää illalla painua. Jossain välissä pitäisi myöskin ehtiä lukemaan tuota uutta kirjaani, koska menin ja aloitin sen ja jäin mokomaan koukkuun... No onneksi se hammaslääkäri on niin kaukana, niin on ainakin puoli tuntia suuntaansa aikaa paneutua siihen.

Huomenna pitäisi myös muistaa soittaa töihin tarpeeksi ajoissa, että ehdin kysäistä itelleni talvilomaa Marraskuulle, koska Warped Tour vähän kutsuisi Lontoossa. Vihdoin ehkä pääsen näkemään sen Hactivistin, jonka sijaan valitsin Rock The Beachissä Billy Talentin keikan. 


PS. Muistakaa osallistua arvontaan! Siinä on pitkä osallistumisaika, jotta kaikki ehtivät varmasti mukaan.

12 comments:

 1. Mielettömän hyvännäkönen asu ja makia tukka! :)
  Sullon kyllä kiva blogi!

  ReplyDelete
 2. Arghhh! Mää nii rakastan tota sun tukkaa *___________*<3 Ja asua myös ! Oot nii upee kyllä ! :3

  ReplyDelete
 3. Ennen oon jaksanut vaan pyöritellä päätä niille hiuksille, jotka on värjätty tyyliin liukuvärillä ja mitä näitä nyt on. Mutta nyt on pakko myöntää, että sun hiuksesi ovat mahtavat, tosi hauskan väriset eivätkä yhtään niin häiritsevät! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitkään miekim mietin tuohon hiustyyliin vaihtamista, kun puolivahingossa ostin kahta eri liilaa hiusväriä, enkä jaksanut enää sävytellä niillä omaa tukkaa. Mielessä oli monesti käynyt ajatus liukuväristä, mutta ajattelin etten osaa toteuttaa sitä kuin tönkösti ja sulaudun sitten heti massaan kun kaikilla on, mutta en sitten onneksi lannistunut kun onnistui tosi hyvin ja on ainakin miun näkönen tukka. Eli kiva kuulla, ettei näytä sinnekään puolelle häiritsevältä (:

   Delete
 4. Warped tour? Oon niiin kade.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooh, se on viime vuonna rantautunut Eurooppaan ja tänä vuonna oli tykkiline-upin takia pakko päästä! Varmaan on kyllä ihan erilainen kuin Jenkeissä.

   Delete
 5. Olet kyllä upeus ja tuo uusi tukka, ah! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, itsepäs olet upein, mutta kiitosta ♥

   Delete
 6. Minkä kokoisia vaatteita käytät? Nuo housut on aivan ihanat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaatteiden koot vaihtelee ihan mallin mukaan xs:stä XL:ään. Topeista tykkään yli-isoina, eli L ja XL, bleiserit saa taso lla tyköistuvia, ja ne ostan koossa 36. Housut joudun yleensä ostaa koossa 42 tai 40, koska mulla on niin leveä lantio, että vaikka muualta istuis nätisti, niin en saa niitä pienempiä päälle peban kohalta. Leggingsit taas menee M:nä.

   Mie tykkään kans noista housuista ihan sikana!

   Delete