8/02/2013

Instagram hey!

Mie oottelen tällä hetkellä Helsinki-Vantaalla että boardaus alkaisi tunnin kuluttua. Tosiaan oon lähdössä Kreetalle isukin hoiviin kahdeksi viikoksi ja päivitystahti voi jäädä hieman harvaksi. Viime päivinäkään ei ole kauheasti jäänyt aikaa blogille ja unohdin ajastaa sen Comeback Kidinkin tänne /: 

Iltavuoroja on nyt takana 8 joiden välissä unta saatiin joka yö korkeintaan 7 tuntia, useimmiten se jäi siihen viiteen. Viimeinen työpäivä ennen lomaa oli ihan kamala, mutta onneksi sain loppuillaksi ja seuraavaksi päiväksi seuraa ihanalta ystävältä. Illalla käytiin ottamassa vähän mustetta ihoon ja ei saatu teosta vieläkään valmiiksi. Kentällä oli sitten mukava piipata ja saada lentokenttävirkailija painelemaan tuoreen arpikudoksen päältä. 

Onneksi alkoi loma. Pakkoloma oikeastaan. Kreetalla on niin kuuma kuulemma, ettei siellä jaksa muuta kuin löhötä altaalla. Works for me!

Otin pidennykset taas hetkeksi käyttöön, ennen kuin uudet saapuvat postissa jotta voin totutella klipseihin ennen varsinaista värjäysprojektia.
Pakkailua Tuiskun kanssa aamuyhdeltä.
Väreistä saatiin vain puolet, mutta ököt sai kaikki kyllä laininsa!
Roawr!

2 comments:

  1. Kivaa lomaa sulle, kelpais mullekkin vielä joku ulkomaanmatka ennen kesäloman loppumista. :C

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti, kätsyä on kyllä kun on toinen koti ulkomailla jonne pääsee helposti karkuun arkea. Tällä kertaa olen vähän yliaikaa, kun kesäloma loppui mulla täällä ollessa ja pitäis jo muka lusia koulunpenkillä.

      Delete