8/28/2013

School designs and other iOS pics

Taisin edellisessä tekstissä mainita kiireestä. Niin mites sen aiheuttama univaje? Tosiaan nousin reippaana eilen aamulla puoli kuudelta ylös, koska piti hypätä seitsemältä bussiin, joka veisi meikän Kalajärvelle jossa oli vihdoin tarkoitus vapautua tuosta jatkuvasta hammassärystä. Löysin kuin löysin perille hammashoitolaan, istuin vastaanotolla 15 minuuttia ja aloin kummastelemaan, että olinko merkinnyt ajan väärin. No siinä vahvistusviestiä tarkastellessa huomasin päivämäärässä päivien kohdalla luvun 28. Eilenhän oli vasta 27. päivä, joten siinä mukavassa ketutuksessa katsoin äkkiä bussin, että ehtisin vielä kouluun ennen yhdeksää. Tämä edellytti keskellä ei mitään kävelyä ympäriinsä välillä vähän väärään suuntaankin yhteensä puolitoista kilometriä, jonka jälkeen vihdoin löysin bussipysäkin kahta minuuttia vaille bussin saapumista. Varmaan joku synnynnäinen valmistusvika, kun ei osaa edes omaa kalenteriaan tulkita... No onneksi pääsin eilen aikaisin töistä pois, niin pääsin kotiin vähän nukkumaan. Aamulla uusi yritys hammaslääkäriin, ja sain sentään oikeasti paikkaa suuhun. Oikealla puolella en voi edelleenkään mitään syödä ja vasen puoli vihloo kurkkuja järsiessä kuin synti, eli oli taas hyötyä tästä käynnistä. Ehdin semiaikaisin takaisin koululle taas ja pääsin oikeasti valmistamaan vihdoin tuota laukkua, jee! Tässä siis vähän puhelimen/instagramin kautta räpsyjä prosessista sekä muusta mukavasta.
 Alkuperäinen luonnos ensimmäiseltä koulupäivältä. Kerta piti "peruskassi" ommella, niin halusin siihen tuommoiset sivuläpät. Se näytti tylsältä, joten lisäsin Enter Shikarin logon. Onhan se piirros tuosta muuttunut mukavasti, mutta oerusidea on säilynyt samana.
 Painoin takataskuun Enter Shikarin ja etupuolelle tuon logon, josta tuli paljon pienempi kuin alkuperäisessä suunnitelmassa, koska A4 ei mahduttanut yhtään isompaa kolmiota :(
 Tänään oon sitten surrutellut, katkonut neuloja, puolannut, kaivellut pinseteillä nuppineuloja, ratkonut saumoja ja vetskaripulmia, mutta tekele on vihdoin kassin näköinen! Enää suuaukon päärmeet ja hihnojen kiinnitys, jee!
 Yksi toinen koulutehtävä oli leikellä lehdistä kuvia, ja luoda kollaasi siitä, minkälainen ihminen on. Tehtävä tuntui mahdottomalta, koska lehtitarjontaa löytyi vuodelta 2002 vanhojen Pirkkalehtien muodossa, josta on tuo vastailmestyneen XBOXinkin kuva repäisty. Päätin kuitenkin uhrata vanhoja Suosikkejani ja pari Costumea, joista sainkin ihan itseni näköisen kollaasin aikaiseksi. Tykkään tästä paljon!
 Yhdellä kurssilla tehdään portfoliolle pohjaa, kansia, esittelysivuja, inspiraatiokollaaseja sun muita, ja luonnostelin vähän siihen kantta. Huomenna menen kuitenkin kirjastoon tulostamaan koneella suunnitteleman version.
 Maanantaina piristi uudet kirjat, joista tuohon luettavaan yksilöön olen koukuttunut pahemman kerran. Kunpa olisi vaan enemmän aikaa paneutua siihen.
 Sain tosiaan synttärilahjaksi lapsuuden lempparipelini, jota olen pitkään metsästänyt. En löytänyt pleikkarin muistikorttia, ja koska nuo vanhanajan bittipelit on niin vaikeita, niin hävisin kaikki elämät ja jouduin aloittamaan alusta :( Pitää löytää tällekin aikaa.
 Oon aika paljon lellinyt mun omppuja viimeaikoina eBay -paketeilla. iPad -suoja on kyllä Etsystä, mutta mitä täydellisin. Kallo on kaveri, koska löytyi sentään iPhone 4:lle ja vihdoin heitin ostoskoriin myös tuon pitkään himoaman turkoosin kuoren superhalvalla. eBay 
Hennesin sivuilla taisin seota vähän eläinkuosista.alusin nimitagin matkalaukkuun ja samalla löytyi samanlainen passinsuojus, niin ei kun tilaukseen vain. Löytyipä samanlainen puhelinkuorikin, joten ei kuin tarkistamaan onko tilauksen yhteissumma tarpeeksi suuri lähetettäväksi. Olihan se, ei tarvinnut enempää herätteitä koriin kerätä.
Loppuun vielä pari aamulla pikaisesti peilin kautta näpsittyä kuvatusta kivasta tukasta, meikistä ja asusta. Kumpikaan nuista ei tänne asti päässyt, koska taisivat molemmat olla työpäivien pukemisia. Näkyypäs edes jotain!

Paketteja on yllänäkyvien lisäksi tipahdellut postiluukusta tasaisesti lähes jokapäivä. Tuli ne meikkisiveltimet sekä 60 luomivärin paletti, ala- ja yläripsiä sekä sheInsiden takki ♥  Se on ihana, voi tulla syksy jo, olen valmis! Lisäksi tänään tuli tullipostista saapumisilmoitus meidän Hot Topic -paketista! Sen pitäisi siis löytää perille vielä tällä viikolla. Jee, pesukarhuuuu! Päivän kruunasi vielä varattu ja maksettu Lontoon matka marraskuulle! 5 kokonaista päivää ja viisi yötä parhaiden ystävien kanssa ihanassa kaupungissa upeassa apartments -hotellissa viikonloppuna keikkaillen Enter Shikarin, Memphis May Firen, Neck Deepin, Hactivistin, Rise Againstin, Yellowcardin, Parkway Driven ja monen muun tahtiin. Niin mitä sanoinkaan siitä syksystä?

Nyt menen kokeilemaan taas vähän unta, huomenna pitää vain käydä tulostamassa se portfolion kansi, ja loppupäivä onkin vapaana kirjan lukemiselle.

8 comments:

 1. Ois mahtavaa jos olis noin taiteellinen :) Hienoja töitä sulla.

  ReplyDelete
 2. Voi hitsi, tästä tuli hirmuinen innostus tarttua ompelukoneeseen ja laittaa se laulamaan :D mähän sain pari joulua sitten vanhemmilta lahjana toivotusti ompelukoneen mut nyt se on varmaan vuoden jo vain pölyttyny tossa työpöyydälläni... lannistuin ku yritin heti liian vaikeeta ommella (= koiralle takki ilman oikeita kaavoja kun ei mistään saanut, köh).
  Olin ihan avuton käsitöissä yläasteel mut ääää.... tekisi niin mieli oppii oikein kunnolla ompelee kaikkee mukavaa tolla. :D Hitsi mäåki tahdon johonki kivaan kouluun missä pääsis toteuttaa itteään x) noi työt kuulostaa jotenki niin ihanilta. Ynnätään siihen että oot jo valmiiks niin taitava, ihania töitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei muuta kuin kouluhakemuksia menemään sit. Tuon alan opiskelussa parasta on just se, että siellä on aikaa ommella ja piirtää kun ne kuuluu tehtävänkuviin, ja oppisit varmaan ne koiran kaavatkin piirtämään ekan vuoden aikana (; Edetään kuitenkin aika hitaasti, nini nekin joilla ei oo kokemusta hirveesti oppii!

   Delete
 3. Ompelukone ei oo yhtään mun kaveri! En voi kun ihailla niitä, jotka osaavat sitä käyttää.... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koulun koneet on vielä ylihelppoja käyttää, mutta kyllä niittenkin kanssa saa tapella :D

   Delete
 4. Voi vitsi toi laukku! osaispa :D

  ReplyDelete