8/29/2013

Tervetuloa syksy!

Sain eilen tosiaan postissa SheInsidelta tilaamani takin, jota olen jo siitä asti kuolaillut, kun blogien kautta olen kyseiselle sivulle eksynyt. Alunperin menin katsomaan sivuilta toista takkia, jonka tyyppisen ehdin jo ostaa Seppälästä ennen Kreikanmatkaani. Onneksi ostin, koska houkutus tilata kaksi takkia oli liian suuri. Annoin itselleni kuitenkin luvan ostaa tämän viininpunaisen takin, koska vuoden aikana kun sen perään olen haikaillut, se on ehtinyt poistua myynnistä pariin kertaan. Nyt sitä oli taas saatavina, ja hintakin oli pudonnut alkuperäisestä muutaman kympin. Lisäksi sain vielä lisäalennuskoodin kirjautuessani sivuille.
 Kuvat on otettu iltahämärässä viimeiseen valonrippeen aikaan, jonka vuoksi ne ovat rakeisia ja väritys on hieman kärsinyt. Takki on tosiaan ah niin ihana viininpunainen ja siinä on tuollaiset hauskat tuplakaulukset. Nappia vähän kaipailisin ylös, koska vetoketju on aika lyhyt. Toisaalta kaulukset saa taitettua niin, ettei tule kylmä.
 Olkatoppaukset antaa takille ihanan ryhdikkään muodon, jota sitten taitetaan pois noilla tekonahkaisilla hihoilla. Takissa on vuori, ja se tuntuu ainakin näillä keleillä tosi lämpöiseltä. Koko on kuitenkin kiinalaisten XL, ja sekin on hieman nafti, as in en saa käsiä nostettua ylös ilman että takki nousee samalla, joten hupparin tunkeminen tuonne alle lisälämmön tarpeessa voi olla hieman haasteellista.
Tässä takissa on aika lyhyet hihat, ja nappia tai vetoketjua ei löydy, joten syys- ja kevättakkina se vain käy. Lisäksi minkäänlaista vuorta ei löydy, joten jos edellämainittujen seikkojen vuoksi ei ole viileä, niin tuon takia ainakin. Alle toisaalta mahtuu jos jonkinmoista neuletta ja hupparia, joten saan mie tuon jääräpäissäni kyllä talveenkin taipumaan.
Aika hassulta tuntui ostaa kaksi uutta takkia, joiden molempien hinnat pyörivät siinä viidenkympin tienoilla, kun en koskaan oikeastaan osta uutta takkia, ellen sellaista tarvitse. Takit on kuitenkin kummatkin tosi mieleisiä, ja on kiva kun voi päällysvaatteetkin yhdistää asuun, koska lähes poikkeuksetta se vaivalla kasaan koottu asu peittyy kylmällä säällä takin alle. SheInsidelta tilauksesta vielä, että oli tosi helppoa ja toimitus oli kaiken lisäksi ilmaista. Paketti ei jäänyt tulliin ja tuli perille kahdessa viikossa. Haluaisin ostella sieltä vielä muita talvivaatteita, neuleita sun muita, mutta olen aina niin skeptinen palautusten suhteen niin en välttämättä uskalla arvuutella noitten kokojen kanssa, ellei ole superedullista. Tai sitten vain haen inspiraatiota ja teen koulussa kaikkea kivaa (jos vaan löytyis aikaa omille projekteille).


2 comments:

 1. Upeita takkeja, varsinkin tuo punainen. Ja sinun hiukset on ihanat! Tosi kivan kontrastin tuo nuo vaaleat latvat :) <3 Muutenkin tosi kivat asut!

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitosta! <: Halusin jättää nuo latvat vaaleiksi, että saan oikeasti kunnollisen liukuväriefektin, ettei ihan pelkkää dipdyeä tule, ja en ehkä itekään tykkäis tästä tukasta yhtä paljon, jos olis pelkkää purppuraa (: Ja tuo punainen takki on rakkautta <3

   Delete