9/04/2013

02SEP2013 - 03SEP2013

Ensimmäistä kertaa nyt siis kahdet asukuvat samaan postaukseen, ja onnistuin vielä karsimaan kummankin päivän kuvat yllätyspieniin eriin, että taitaa olla kuvia yhteensä vähemmän kuin edellisellä kerralla pelkästä yhdestä asusta, heh.
Maanantaina halusin laittaa ensimmäisen Stay Metal -paidan päälle ja aloitin ihan yksinkertaisesti lempparifarkuista. Koska sisko ei antanut miun pukeutua kokomustaan, niin heitin sitten valkoisen bleiserin päälle. Jalkaan heitin korkkarit, koska muuten löysää ja tavallista asua on kiva piristää kivoilla kengillä.
Kengät koitui kuitenkin miun kohtaloksi, kun lähdin hammaslääkäripäivystykseen Leppävaaraan, ja en tiennyt missä se mesta oli. Hyörin siellä ensin varmaan kilometrin sorateitä pitkin löytäen vihdoin paikalle, kunnes meikä passitettiin röntgeniin 1,5 kilsan päähän. Parasta asiassa oli se, etten saanut mitään hoidettua. Suukirurgille on kyllä vihdoin aika, 1,5 kuukauden päästä, mutta taidan sinne asti elellä särkylääkkeillä sitten, kun ei kolmannellakaan kerralla saatu asiaa hoidettua... En jaksa enää ravata hammaslääkärissä, koska en yhtään koulua aio saman asian takia missata ja ei ole mitään halpaa lystiä tuo muutenkaan.
Minuutin röntgenkuvan ajaksi piti repiä tukkakin irti päästä, ja huomasin asukuvien ottamisen jälkeen, että olin laittanut ne ihan kusisesti takaisin. No aina ei voi voittaa. Onneksi oli pelastuspipo edes päässä aamun sateisuuden vuoksi, vaikkei se lavojen epäsopusuhtaisuuteen vaikutakaan.
top, Hot Topic / jeans, Gina Tricot / blazer + beanie, H&M / heels, Pink Woman (Agios Nikolaos, Crete)
 Seuraava asu on eiliseltä. Aloittelin asun kokoomisen yrittämällä saada päälle vaatteita, joita en oikein osaa käyttää yhdistämällä niitä lempparijuttuihin, mutta päädyinkin vetämään päälle uuden hameen, jonka käyttöä en ole vielä opetellut ja paidan, joka on ollut viimeiset puoltoista vuotta kaapin pohjalla ison bändipaitapinon alimmaisena. Yllätyksen mukaan vaikeakäyttöisistä vaatteista tulikin yhdessä tosi kiva asu!
 Eilen menikin koko päivä koulussa ja töissä. Koulusta lähdin ensimmäisellä bussilla kotiin ja kuvasin nopeasti asun, juoksin takaisin ylös syömään välipalaa, jonka jälkeen kiiruhdin apteekin kautta töihin. Illalla kun pääsin kotiin siinä kymmenen jälkeen, istuin kirjan kanssa ruokapöytään. Havahduin kello 12:30 siihen, että kirja loppui. Hupsista. Taisin lukea puolet koko kirjasta edellisten 24 tunnin aikana. Mutta nyt se kirja on loppu, ei se saanut vielä loppua :( Voisin lukea sen vaikka heti uudelleen, mutta lupasin kaverille lainaan. No ehkä lueskelen tässä välissä loppuun To Kill A Mockingbirdin ennen kuin aloitan seuraavaa mahdollista koukutusta.
 Aloiteltiin eilen myös koulussa protohameita ja kyseessä on siis omien mittojen perusteella ommeltu perushame sovitusta varten, johon harjoitellaan kaikki piilovetoketjut, muotokaitaleet, laskokset, taskut ja halkiot ja mitä näitä nyt on, jonka jälkeen pitää vielä ommella toinen kynähame oman piirroksen pohjalta. Tämän jälkeen saa vasta tehdä sen mallisen hameen kuin itse haluaa. Lähdetään tiistaina luokan voimin Tallinnaan ostelemaan kankaita, niin toivottavasti löytyy joku kiva kangas, jonka avulla saan kynähameestakin omaan makuun sopivan, että sillekin tulisi käyttöä. Omavalintaiselle hameelle on jo vaikka kuinka paljon luonnoksia, saa nähdä mihin päädyn. Lisäksi kotona on vielä se yksi aikoinaan alotettu burdan hame kesken. Eiköhän tässä tule aika paljon ommeltua seuraavan kahden vuoden aikana.
Four Year Strong shirt, A FYS gig + DIY / skirt, Pink Woman (Agios Nikolaos, Crete) / shies, Converse / bag, Primark (London) / belt, 2nd hand

Sellaset asut tällä kertaa, kummastas tykättiin enemmän? 

6 comments:

 1. Tekoripset tossa ekassa? :) ihanat ja hirveen nätti oot! Ite tykkään vähän enemmän tosta ekasta asusta, tokakin on kiva kyl. Saako kysyä minkä takia ihan suukirurgille joudut? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Irtoripsethän ne, kiitosta (: Suukirurgille joudun poistamaan viisauden hampaat, koska mokomat on kasvaneet vinoon ja aiheuttaa ihan kamalaa kipua :(

   Delete
 2. Ai teilläkin tehhään hameet ekana vaatteena :) Ite valmistuin vähä päälle vuosi sitte myös vaatetusalan artesaaniksi :) Mutta vau että ihan tallinnaan ostaan kankaita! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Tallinnan reissu on viissiin joku perinne meiän koululla, ne on löytäneet jonkun hyvän ja ison kaupan sieltä, ja haluaa että kaikki menee sinne. Ja kai tuo hameen peruskaava on niin yksinkertainen, että se on kaikista helpoin opettaa ensiksi. Kirjoissakin se on kai aina ensimmäisenä.

   Delete
 3. eka asu kolahtaa enempi ja suureksi osaksi paidan takia ;p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan tuo kisu söpö, mutta tykkään kyllä verenhimoisesta pantteristakin :3

   Delete