9/20/2013

20SEP2013 Misfits from head to toe

Päivän helppo turva-asu, jolla jaksoi istua teoriatunneilla, kierrellä Habitare -messuja ja kiirehtiä töihin tänään. Heti kun ostin tämän Misfits -topin, halusin parittaa sen noiden leggingsien kanssa, ja tänään sitten sattui olemaan fiilis tämmöiselle asulle. Tasapainotin mustautta vähän denimillä ja heitin koruja päälle, joista kaulassa roikkuva yksilä jäi valitettavasti töihin. Jalat huutaa nyt hallelujaa koko päivän kävelyn ja seisoskelun jälkeen, jouduin nimittäin neuvontaan kassan sijaan. Onneksi huomisen jälkeen on kolme vapaata, joten saan lepuuttaa jalkoja ja kuroa kiinni kirjanlukutahtiani. Tänään loppui yksi kirja ja pääsin jo hyvään alkuun uuden kanssa. Ihmettelen vaan, että miksen ennen ole lukenut kirjoja, ne on niin hyviäää!

Kuvat on otettu sisällä remontintäyteisessä huoneessa, mutta miljöö should do, koska halusin jostain syystä ikuistaa tämän kivan asun., ja ulkona ei riitä valoa edes avainten kaivamiseen laukusta. Vakkaripaikka eteisessä on täynnä Santun huoneesta rakentamisen alta pois roudattuja tavaroita, mutta just ja just mahduin tuonne huoneen lattialle kuvailemaan. Unohdin säätää valkotasapainot, jonka vuoksi väritys on aika dull. Noh, onneksi ei oo kyseessä kovinkaan värikäs vaateparsi muutenkaan.
top, Cybershop / leggings, Hottopic.com / denim shirt, mom's closet / boots, Martin's / beanie, H&M

Onko nää tämmöset sisävalossa ja pienessä tilassa kuvatut mustavalkokuvat ihan hirveitä?

6 comments:

 1. Kyllä värikuvat on musta parempia, oli miljöö mikä tahansa. Ja aaaaaa vaikken hirveästi Misfitsistä välitäkään niin TOI PAITA. Kelpais.

  Mä täällä tyytyväisenä kirjanörttinä hykertelen ja hieron pieniä pulleita käsiäni yhteen siitä, että sä oot havahtunut kirjojen ihmeelliseen maailmaan, hyvä hyvä! (Etenkin kun tunnut lukevan aika mielenkiintoisia kirjoja - oon jo pari vinkkiä napannut itselleni korvan taakse, hoh hoh.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustavalkokuvat näyttää muiden blogeissa aina niin kivoilta, mutta kyllä ite lähes poikkeuksetta aina päädyn värikuviin. Nyt värit oli valmiiksi niin huonot niin kokeilin kokonaan värittömyyttä.

   Itekään en hirveesti Misfitsiä kuuntele, mutta fiend skull jutut on kaikki liian kivoja :(

   Ja pirun kirjat kyllä kun niihin jää koukkuun, kerro ihmeessä jos tykkäsit jostain jonka nappasit multa :3

   Delete
 2. Mun mielestä noi mustavalkokuvat on just hienoja! Varsinkin toi vika, oot niin nätti. Ja asu on ihana, aaah Misfits <3

  ReplyDelete
 3. Musta ainakin on kiva et on just vaihtelua :) Mustavalkokuvia ja vähän eri ympäristöä jne.

  ReplyDelete