9/27/2013

Hot Topic order #2

Whoopsie, tällaiset jutut lähti äsken tilaukseen -45$ kupongin saattelemana. Puolet on minulle ja puolet Maralle. Alennuksia tuli yhteensä joku 75$, joten jäljelle jäänyt summa ei tuntunut enää liian isolta tämmöisen kasan tavaroita vierellä. Nyt voisi jättää taas ostelematta mitään hetkeen ja lahjoittaa/myydä vanhoja juttuja pois reilusti. 


Muistakaapas myös vielä Arvonta!

6 comments:

 1. AAA, IHANIA <3

  Miten tuo Hot Topicista tilaaminen toimii? Olen itse kuolannut sieltä vaikka mitä, mutta siellä ei vissiin voi maksaa Paypalilla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla on liian ihania vaatteita aina, siksi oonkin tässä opetellut tilailemaan sieltä sen sijaan, että ostaisin tylsiä vaatteita ketjuputiikeista.

   Ja tilaaminen on yhtä helppoa kuin muissakin verkkokaupoissa, palautusta en oo koskaan kyllä kokeillut. Tilaan aina luottokortilla, koska se PayPal ei tosiaan toimi ulkomaalaisilla. Toimitus on ihan pirun kallista, jonka takia kannattaa ottaa kaveri tai toinen mukaan.

   Saattavat haluta suullisen vahvistuksen maksusta, eli joudut soittamaan sinne ja ne kyselee sulta kortin tiedot, osoitteen ja pankin puhelinnumeron. Tulevaisuudessa jos tilailee samalla kortilla niin ei tartte vahvistaa enää uudelleen. Tosin tällä kertaa mulle tuli samavahvistusta koskeva sähköposti, mutta kun laitoin sinne asiakaspalveluun viestiä, niin ei tarvinnut soittaa uudelleen puhelimella. Asiakaspalvelu on tosi mukavaa, joten ei kannata pelätä yhteydenottoa.

   Delete
 2. <3 noi mustapunaset farkut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisin halunnu semmoset puoliks raidalliset, puoliks mustat, mutta koot oli loppu. Tyydyin sit näihin, kun sai puoleen hintaan :3

   Delete
 3. dear god. Ajattelin et sun musamaku ei voi olla enää yhtään täydellisempi mut pierce the veil? löydän koko ajan enemmän yhtäläisyyksiä mun oman musamaun kanssa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo PTV lompakko on itseasiassa kaverille, mutta kyllä multakin yksi bändin levy löytyy :3 Ihana kuitenkin kuulla, että kerrankin joku edes tietää koko bändin (tai muita bändejä joita kuuntelen) muuten kuin siitä, että ne tulee lämppäämään BMTH:ta :D

   Delete