11/07/2013

I miss you, my dear blog

Taisin mainita, että postaustahti vakaantuisi vähän, mutta mitäs. Koulusta saa suoraan juosta töihin ja siellä kituutella maailman ärsyttävimmän ajan verran yhdellä tauolla, kiiruhtaa suoraan kotiin tunkea päivien väliin niin paljon unta kuin mahdollista, jotta aamulla jaksaa taas uudestaan. Joten kun sain kuulla, että meille osui keskiviikolle etäpäivä koulusta (kurssin maikka on sairaana, osastolla ei ole muita opettajia paikalla) samaan aikaan viikon ainoan työvapaan kanssa, niin jokainen arvaa varmaan, että päivä meni täysin laiskotellen. 

Heräsin aamulla jo kello 10 vastoin suunnitelmiani nukkua puoleen päivään, joten kulutin pari tuntia hyvän kirjan parissa (mikä tahansa kirja on hyvä sen edellisen jälkeen, en tykännyt Virgin Suicidesista sitten yhtään) ja nukahdin sitten uudelleen, ja nousin sängystä ylös vihdoin siinä yhden aikaan, kun keittiössä tuoksui ruoka ja iski nälkä. Siirryin sitten katsomaan Thorin ekaa osaa, koska huomenna olisi tarkoitus mennä katsomaan se toinen. Samalla hoitelin vähän koulutehtäviä (piirtelin) ja meikkasin ihanaa uutta lahjaksi saamaani luomiväripalettia hyödyntäen. Viiden aikaan sain viestin poikaystävältä, että hän pääsi koulusta, joten suuntasin sitten murun luokse, jossa laitettiin hyvää ruokaa, pelailtiin The Last Of Usia ja katsottiin Hot Fuzz, koska olisi tarkoitus mennä katsomaan At World's End tuossa lauantaina töiden jälkeen. Ei tämä elämä ookaan niin paha, vaikka ei olekaan niin paljon aikaa blogille kuin ennen.

Viikon päästä lähdetään kuitenkin vihdoin sinne Lontooseen, ja tapani mukaan räiskin varmaan kameran täyteen valokuvia reissusta, niin että saan useamman viikon ajan postailla niitä tänne.

Ajattelin taas päivitellä ennen reissua vähän ostoslistaa, to go, to eat ja to do -listoja jos vain aikaa löytyy. Oon niin suunnitelmallinen matkaanlähtijä, vaikka harvoin ne matkat menee niitten listojen mukaan loppujen lopuksi. Nyt on ollut niin paljon kaikkea muuta, että suunnittelukin on jäänyt vähän vähemmälle, vaikka aina tulee väännettyä listoja kuittipapereille töissä hiljaisina hetkinä. 

Maanantaina lähdetään vielä pikaisesti käymään luokan kanssa taas Tallinnassa, jotta päästään aloittamaan housujakson projektia. Onhan sitä tähänkin asti löytynyt tekemistä: kaavoja, taskuharjoituksia, vetoketjuharjoituksia ja sovitusprotoja, mutta pian olisi aika toteuttaa niitä hyödyntäen jotain kivaa. Itse ajattelin shortseja ja, jos ehdin, pillihousuja.

Eipä miulla tässä mitään sen suurempaa aihetta ollut, halusin vaan tulla höpöttelemään, koska se on jäänyt turhan vähille viimeaikoina. Poden ihan kamalaa tatskakuumetta, ja jos en suunnittele matkoja, niin suunnittelen seuraavaa leimaa. Kirjatavoitteesta on hoidettu 23/30, kolme kirjaa on kesken. Like Moths To Flames on ihan hirveän hyvä bändi, ja toivon ettei mitään mene niitten kanssa päällekäin Warpedissa, jotta pääsen niitä kattelemaan.

Nyt lopetan jaarittelun ja painun nukkumaan. Mitä teille kuuluu?

3 comments:

 1. Vitsi että oon kateellinen kun pääset Warpediin ja kaikkee. ;D Kelpais ees Lontoonreissu kun itelle ei oo lähiaikoina tapahtumassa sitten mitään. Mikset tykännyt Virgin suicidesista? Do elaborate

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyl suo mukavasti rahaa tää reissaaminen, mutta kyl se on sen arvosta (:

   Ja Virgin Suicides ei oikein kirjotustyyliltään ja etenemistyylillään vedonnut muhun. Paljon oli asiaa tyypillä, jolla ei ollut mitään tekemistä murhien kanssa, mikään ei liittynyt mihinkään ja loppuratkaisu paljastettiin ihan kirjan alussa. Olis voinut mennä vähän enemmän tyttöjen pään sisälle, tollasesta aiheesta kun kirjottaa niin joku raaempi kertomus olis ehkä iskenyt paremmin.

   Delete