11/21/2013

Shopping in London

Kuten sanoin, niin aikalailla kaikki rahat jäi Lontooseen. Olin asettanut itelleni aika korkeen budjetin ja jäin siitä jopa alle, ja ostoslista auttoi aika hyvin siihen, etten kauheesti rönsyillyt kamojeni kanssa. Silti flippasin aika lailla parissa paikkaa, muun muassa kirjakaupassa ja Forbidden Planetissä. Mitään turhaa ei oikeastaan tullut hankittua, tosin siitäkin voi olla montaa mieltä :D

I mentioned that I left all my money in London. I had a high budget and I didn't go over it and my shopping list helped with not going all over the place with the stuff. I still flipped out at the bookstore and at Forbidden Planet. For once everything I bought is useful, but again you have to put that in perspective :D
 Merch! Parkway Drive + Enter Shikari Sweater á 30£, Enter Shikari beanie 15£
@Warped Tour
Tiesin, että Merchiin menee rahaa, mutta käteistä ei ollut paljoa jäljellä, joten rajoitin näihin.
I knew that I was going to spend money on mercy, but I didn't have much cash left so I limited to these.
 Dr. Marten's 85£
Camden
Viininpunaiset Martensit on ollut pitkään ostoslistalla, ja Lontoosta ne saa halvemmalla.
Burgundy Dr. Marten's have been on my shopping list for long and I got them much cheaper in London.
 Leopard VANS 52£ @VANS Store, Camden + Teal VANS 29,99£ @Schuh
Rakastan VANSeja, nyt mulla on niitä 9 paria ja niitä ei mun mielestä voi olla liikaa. Leopardit on himottanut pitkään, mutta turkoosit oli alennuksessa, joten lähtivät sen takia matkaan.
I loooove VANS, currently I have 9 pairs and I think you can never have too many. I've wanted those leopard ones for long, but the teal ones were on sale so that's why I bought them too.
 Perfect coat 15£ 
@PRIMARK
Jos etsit täydellistä takkia, jonka olemassaolosta et ole varma, suuntaa Primarkiin. Tämä oli toinen kerta kun löysin sieltä halvalla takin, jota en kuvitellut koskaan löytäväni. Tällä kertaa hinta oli vielä naurettavampi kuin viimeksi.
If you're looking for a perfect coat or jacket, go to Primark. This was the second time I found a jacket of which existence I was not even sure of and the price is just unreal.
 Backbag 9£
@PRIMARK
Tämä ei ollut ostoslistalla, mutta tuli kyllä tarpeeseen! 
This was not on my shopping list but was much needed!
 Tights á 3£
@PRIMARK
Rakastan Primarkin halpoja sukkiksia, tällä kertaa valikoima oli vaan tosi niuha.
I love Primark's collection of tights, but this year it was very small.
 Trainer wipes + Gel cushions á 1,50£
@PRIMARK
Heräteostoksia. Okei geelityynyt tarvitsin uusille Campbelleille, mutta noita olisi saanut Suomestakin. Trainer wipesit lähti mukaan vahingossa :D
Quick shoppings. I needed the gel cushions for my new Jeffrey Campbells, but I could've gotten these from Finland too. The trainer wipes I picked up accidentally :D
 Shower curtain 5£ @PRIMARK + Companion Cube Ice Tray 9,99£ @Forbidden Planet Portal 2 Coasters 16,99£ @Forbidden Planet
Suihkuverhokaan ei ollut ostoslistalla, mutta olen kyllä pitkään etsinyt täydellistä ruskeeta verhoa halvalla. Tällä hetkellä sille ei vaan oo käyttöä, koska asun äitillä. Jääpalamuotit oli vastustamattomat, ja noi oikeesti näyttää ihan Companion cubeilta! Coasterit meinasin ostaa viimeksi, mutta painon takia jäi pois. Mulla tulee olemaan niin kickass keittiö!
The shower curtain was not on my shopping list this time but I've looked for a perfect brown and cheap one for long. Only pity is that I live with my mom right no so there's no use for it. The Ice Tray was irresistible and the ice cubes really look like companion cubes! I was supposed to buy those coasters the last time I was in London but I left them because of all the other heavy stuff I bought. I will have such a kickass kitchen!
AC1-3 14,99£ + AC4 6,99£ + Kick-Ass 1 8,99£ + Kick-Ass 2 11,99£ + Hit-Girl 8,99£ + Rapture 5,99£
@Forbidden Planet
Flippasin Forbidden Planetissa. Kick-Assit oli ostoslistalla kyllä, koska Amazonista tilaaminen tulisi kalliiksi. Assasin's Creed sarjiksista olin kyllä kuullut, ja meinasin jättää ne ostamatta, koska niitä on ilmestynyt 4, mutta sit löysin ton trilogian yhessä paketissa... Se oli menoa sitten. Rapture jäi Toronton reissulta kaivelemaan, mutta nyt on sekin.
I flipped out at Forbidden Planet. Kick-Ass comics were on my shopping list, because ordering them from Amazon would be expensive. I had heard of Assassin's Creed comics before and I wasn't supposed to buy them because there are 4 of them, but then I ran into the trilogy... And it was bye bye money. I regretted not buying Rapture from Toronto this Summer, so now I have it too.
 TBBT Trivia game 24,99£ 
@HMV
Tuotesijoittelun pahamaineisuus materialisoitui tähän pakettiin. Olin menossa kassalle onnellisesti halpojen ostosteni kanssa, kunnes tämä osui nenän eteen. Oli vaan pakko ostaa tää! Pelattiin sitä samantein kun päästiin hotellille, niin ei jäänyt fiilis turhasta ostoksesta :D Hauska peli kyllä on ja kaikkien pelaajien ei onneksi tarvitse edes olla katsonut sarjaa.
The curse of product placement is materialized right here. I was on the queue with my cheap items until I found this on the shelf next to me. I just had to get it! We played it right after we got back at the hotel so I didn't feel like I bought something stupid :D It's super fun though and not all participants have to know anything about the show.
Perks + Looper 2/10£ + 2 Broke Girls 2 19,99£ + TBBT 6 17,99£ 
@HMV 
2 Broke Girls ja TBBT on ehkä mun lempisarjat, joten uusimmat kaudet niistä oli saatava DVD:lle, koska aikasemmatkin löytyy. Perksin löysin hyllystä, jossa oli 2 leffaa kympillä, mutta kaveria sille ei tahtonut löytyä, kunnes hyllyn päädystä bongasin Looperin. sopivasti, koska olin just ennen matkaa kattonut, että miksiköhän mulla ei tätä vielä ole.
2 Broke Girls and TBBT are probably my favorite shows so I had to get the newest seasons on DVD since I already have the previous ones. Perks DVD I found on a shelf where all was 2 for 10 pounds but I couldn't find a buddy for it. Until I reached the end of the shelf and saw Looper. I had just thought and checked why I didn't have it already.
 The Hunger Games Trilogy 5,99£
@HMV
Oltiin toista kertaa HMV:llä käymässä ja odotellessani muita selailin kirjavalikoimaa. Löysin sieltä tän Trilogian ja tsekkasin hinnan: 28 puntaa, nääh, kunnes käänsin sen ympäri ja mitäs sielä lukikaan? 6 puntaa! Nämä oli kirjakaupassa erikseen jo 8 puntaa, mutta koko trilogia enkunkielellä 6 puntaa?!
We were at HMV the second time and I was looking through the books. I found this trilogy and looked at the price: 28 pounds, nah, until I flipped it over and what did it say? 6 pounds! These were separately sold at the bookstore for 8 pounds, but this entire trilogy was only 6 pounds?!
 Understudy + Starter For Ten + Damned + Fight Club á 7,99£ @WHSmiths + Pygmy 1,99£ @HMV
Flippasin myös kirjakaupassa. Tai kirjojen kanssa yleisesti. Olin jo käynyt Forbidden Planetissa ja HMV:llä josta siis löysin HG trilogian lisäksi Pygmyn halvalla, mutta en vain voinut olla menemättä vielä kirjakauppaan. Katsoin ostoslistalta kaikki kirjat mitkä löytyi, ja niitä oli onneksi vain neljä. Silti, 14 kirjaa koko reissulta, apua. Siinä oli kiva sitten änkeä ja tasata painoa matkalaukkujen välillä...
I also flipped out at the bookstore. Of with nooks, period. I had already gone to Forbidden Planet and HMV where I found Pygmy for cheap with the HG trilogy, but I just could not not go to a bookstore afterwards. I looked through all the books on my shopping list and picked out all the books I found. Luckily it was just four. But then again, a total of 14 books from the trip. Help me! It was nice trying to fit them and balance the weights on the suitcases...
 Hactivist + TGI á 5£ @Warped Tour + LMTF 9,99£ + Parkway Drive 5,99£ + ES 9,99£ + WCAR 8,99£ + FIR 9,99£ @HMV
Täälläkin olleessa listassa näkyi nuo viimeiset neljä levyä, ja ne olikin ehdottomia. Olin myös päättänyt, että jos löytyy Like Moths To Flamesia, niin ostan. Yksi löytyi. Hacktivistin EP löytyi Warpedilta, ja sitä ei oikein voi muuten kuunnella vielä, kun levykään ei oo tullut ulos, joten ei tarvinnut kauaa miettiä sen kanssa. The Ghost Inside ei ollut listalla, mutta on pirun hyvä levy. Epitaphin pöydässä oli kaikki 5 puntaa, ja mulla oli siitä pöydästä kaikki muut paitsi tämä :D Sain myös kangaskassin kun ostin tän, ja kassi tule tarpeeseen (:
I had the last four of these albums on the list I put here on my blog before the trip, so there was no questions with them. I also promised myself, that if I found a cd by Like Moths To Flames, I would buy it. I found one. Hacktivist EP was only 5 pounds at Warped and you can't really listen to them without the cd, because their album is not out yet, so I didn't have to think for long to buy this. The Ghost Inside was not on my list, but it is a damn good cd. At the Epitaph table all the records were 5 pounds and this one was the only one I didn't have :D I also got a fabric tote for buying this, and a bag was needed at Warped (:
Neutrogena + TREsemmé @Boots + Make Up @Superdrug + Beauty wipes @PRIMARK
Meikit oli osta kolme, maksa kaksi, jolla hinnalla ne oli kolme kertaa halvempia kuin Suomessa. Siksi hamstraus. Primarkin beauty wipesit on kaksi pakettia punnalla, joten ostin niitä kymmenen :D Eipä tarvitse vuoteen varmaan ostaa lisää. Neutrogenat oli kolmasosan hinnasta, ja oon aina halunnut kokeilla noita, joten kun mun käyttämiä niveoita ei löytynyt, kokeilin näitä ja rakastuin, joten hain pari putelia lisää, jotta ei tarvitse Suomessa maksaa kalliista puteleista sitten. Heat protection spray oli multa loppu, ja kaksi yhden hinnalla ostin sitten käyttämääni suihketta älyhalvalla.
Make Up was 3 for 2 and at that price they were third of what they cost in Finland. That's why so many. Primark beauty wipes are 2 for 1 pound so I bought ten :D I don't probably need to buy any for a year. Neutrogena products were for 1/3 of the price and I've always wanted to try them, so because I didn't find the Nivea products I use, I decided to try and liked them very much. I went back to the store and bought some more, so I don't have to pay a fortune for them in Finland when I run out. I was out on heat protection so I bought two for one price the one I use. Cheap as f***.

Hirveä määrä tavaraa kerralla, mutta kyllähän tässä säästää pidemmällä tähtäimellä. Loppupeleissä meninkin shoppailemaan sen festarin lisäksi Lontooseen, ja kun siellä käy kerran vuodessa niin saakin kyllä ostella. Ehkä vaan puolustelen itseäni ja omaa materialistisuuttani, mutta älkee tuomitko, oon ainakin onnellinen ja rahaton nyt :D

That's hell of a lot of stuff for one trip, but in the end a saved a lot of money. The trip was supposed to be a shopping trip anyways with the Warped Tour and since I go there once a year I allow myself to buy lots of stuff. Maybe I'm just trying to cover up for me and my materialism, but don't judge, at least I'm happy and poor now :D

10 comments:

 1. Tää vaan pahensi mun halua päästä Lontooseen (shoppaileen) :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih :3 Lontoo on paras paikka (shoppailla)

   Delete
 2. No kyllä oli halvat Nälkäpelit o.o ihana toi takki ja Enter Shikari pipo!! Omfg. Jos olisin tiennyt että siellä on sellasia olisin pyytänyt sua ostamaan mullekkin :'D maksaisin vaikka kuinka ekstraa tosta haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihmettelin itekin tota hintaa hetken, varsinkin kun meillä töissä tuo sama paketti maksaa 28 euroa... Kannatti itkeä melkein ylikilojen kanssa :D Ja tuolla Warpedilla oli vaikka mitä kivaa merchiä, kaulaliinoja, pipoja ja lippiksiä perus paitojen lisäksi (:

   Delete
 3. The Big Bang Theory on kyllä hyvä sarja, terveisin yks fani! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ite oon seurannut sarjaa ihan alusta, ja siihen ei vaan ikinä kyllästy!

   Delete
 4. onko tolla primarkilla nettikauppaa ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei oo :( Mutta esim. Asoksen sivuilta saa tilattua jotain Primarkin juttuja. eBay on kans aika hyvä apaja, jos tietää mitä etsii.

   Delete