1/13/2014

13JAN2014

Saatiin vihdoin lunta tänne eteläänkin, joten sain kerrankin kuvailtua ulkona. Oli kuitenkin niin kylmä, että kaukolaukasin toimi vähän niin ja näin, ja piti ottaa käyttöön klassinen manuaalitarkennus + 10 sekuntin ajastin kombo ja juosta linssin eteen kuvaan. Sain kuin sainkin kummallisen värisiä otoksia tästä eskimolookista. Sain aamulla päähänpistoksen shortseista ja piti yhdistää niiden alle neljät eri sukkahousut. Ja koska nuo kyseiset shortsit on niin tiukat oli jalkojen nostamisessa vähän ongelmia :D No ensi kerralla oon vähän fiksumpi!

We finally got some snow so I was able to go take photos outside. But it was so damn cold my remote wouldn't work properly, so I had to put on the classic manual focus, 10 second timer and run in front of the frame for my shot. I managed to get some oddly colored takes of my eskimo look. I wanted to wear a pair of shorts, and had to mix them with 4 pairs of tights. And because the shorts are so tight I could barely move my legs while walking :D Well I'll be smarter next time!


shirt + cardigan, Gina Tricot / shorts, Urban Outfitters / tights, eBay / boots, Dr. Marten's

4 comments:

 1. Eikös noi ole jo aika epämukavat jos laittaa neljät sukkahousut päällekkäin? Luulin jo puristavan sut kasaan. Mielummin sitten jotkut paksut villaiset.´Joskun oikein kylmällä olen käyttänyt 60 den sukkahousuja alla, ja paksuja villasukkahousuja päällä. Tuo oli mielestäni vielä aika mukava mutta lämmin yhdistelmä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo kombo oli muuten ihan mukava sukkahousujen puolesta, jos shortsit ei olis puristanut. Mulla oli kuitenkin erilaisia housuja kaikki, alla tiukat 80 denierin leggingsit, päällä vaaleat puuvillasukkikset, sitten ohuet 20 den ihonväriset taittamaan vähän sitä väriä ja päällä vielä nuo kuviolliset. Pakko laittaa monet, jos haluaa, että nuo kuviot näkyy, mutta pitää tosiaan hankkia jotkut tosi paksut "ihonväriset" sukkikset, niin selviäisi pelkästään niillä ja niillä kuvioiduilla.

   Delete
 2. kaunis tyttönen... ja häikäisevät dr.martensit ♥o_o!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon (: Ja nuo on kyllä mun lempparikengät!

   Delete