1/16/2014

Sain taas kukkia!  Edellisessä parisuhteessa en saanut kukkia, vaikka olisin pyytänyt, niin nyt kyllä nautin kaikista mahdollisista rakkaudenosoituksista. Kultilla oli hyvä syy tähän, sillä ei olisi halunnut taas ostaa kukkia, koska vasta niitä sain, mutta oli niinkin speciaali päivä, kuin 2 vuotta siitä, kun ensimmäisen kerran tavattiin. Oikeastaan tavattiin ensimmäistä kertaa töissä, kun vaihdoin nykyiseen työpaikkaan, mutta se oli silloin vain nopea moikkaus toisen kävellessä ohi. Töiden ulkopuolella nähtiin ensimmäistä kertaa 14.1.2012 myöhäisissä pikkujouluissa. En olisi tätä itse muistanut, mutta tuo parempi osapuoli onkin saanut käydä vaikka mitä ponnisteluja meidän suhteen tässä näiden kahden vuoden aikana, niin on syystäkin jäänyt tuommoiset päivät mieleen. Kyllä varmasti itsekin muistan tästä lähtien!

Ollaan tosiaan vasta kolmisen kuukautta seurusteltu, koska seurustelin pitkään toisen kanssa, mukaanlukien koko sen ajan, kun tunnettiin ja oltiin ystäviä. Treffeille Sampsa pyysi mua ensimmäistä kertaa joskus maalis-huhtikuussa 2012, ja en naiivina ja tällaisten asioiden suhteen sokeana tajunnut kyseessä olleen treffipyyntö, joten lähdin varattuna naisena kahville Arnold'siin, jossa päädyttiin juttelemaan lähemmäs 5 tuntia, ja huomattiin kuinka samanlaisia ihmisiä ollaan. Siitä sitten pikkuhiljaa ystävystyttiin läheisemmin, ja melkeinpä koko viime vuoden Sampsa oli mulle paras ystävä.

Syyskuussa miun edellisen parisuhteen syöksyessä hiljalleen hajoamispisteeseen herra meni ja tunnusti pitkään jatkuneet tunteensa mua kohtaan. Päätin antaa sielunkumppanilleni mahdollisuuden, ja se on ollut elämäni paras päätös tähän mennessä.

Sorry tämmönen lovestory, mutta kai sitä onnellisuuttaan saa jakaa tän kaiken pimeyden keskellä?

10 comments:

 1. Onnellisuuttaan saa ja pitääkin jakaa :3 Ihana juttu!

  ReplyDelete
 2. <3 eikai siinä muuta voi sanoa :)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa että oot löytäny noin upeen miehen :) kunpa mullaki kävis joskus tuuri rakkausrintamalla, aina asiat menee pieleen :DD Ihana tää juttu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakin kesti se 22 vuotta, että kyllä se sullekin osuu kohalle vielä! Oos sitä mieltä että jokaisella on se sielunkumppani olemassa jossain, mulla vaan kävi niin hyvä tuuri että osui samaan kaupunkiin ja työpaikkaankin vielä (:

   Delete
 4. Voi kuinka ihana tarina :) <3 ei sitä kannata ikävässä parisuhteessa olla, kyllä sen huomaa sitten kun se on se oikea <3

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaksi vuotta roikuin suhteessa, jossa en ollut onnellinen, koska kuvittelin että onnelliset parisuhteet on valhetta. Onneksi kuitenkin päästin irti, koska nyt ne parisuhteet, joissa ei olla onnellisia tuntuu älyttömiltä (:

   Delete
 5. Voi että! Mitä tähän voi muuta sanoa ku <3

  ReplyDelete