1/11/2014

Matkasuunnitelmia

Tässä hektisen ja kiireisen opiskelijaelämän keskellä on mukava irtautua välillä ja paeta arkea mielikuvitusmatkojen ja sellaisten suunnitelmien lisäksi myös ihan oikeille lomamatkoille. Meillä on poikaystävän kanssa tälle vuodelle mitä mahtavampia suunnitelmia, joista yksi on jo toteutettu, ja lähdetään siis reissuun reilun kuukauden päästä!

Ensimmäisenä on luvassa Pariisi. En oo koskaan käynyt Pariisissa, mutta ehdottomasti sellainen kohde Euroopassa, jonne haluan ensimmäisenä suunnata. En oo muutenkaan hirveesti kierrellyt Eurooppaa, ja koska tuo interrailmatka siirtyy vaan joka vuosi kauemmas ja kauemmas, niin keskityn nyt pikkuhiljaa yhteen kohteeseen kerrallaan. Sitten kun se aika tulee, niin voin oikeasti mennä suunnittelematta ja mielen mukaan sen hetken fiilikseltä minnepäin tekee mieli, niin ei tarvitse sotkea reittisuunnitelmia tämmöisillä pakollisilla kohteilla.

Suuntaamme siis kullan kanssa tuonne rakkaudenkaupunkiin ehkä vuoden romanttisimpana ajankohtana, meinaan saapumispäivä on ystävänpäivä. Idea lähti lupauksesta, jonka olen vuosi takaperin itselleni tehnyt, eli maailman kiertämisestä lempibändien perässä, ettei jää kaduttamaan kaikki kivat festarit ja keikat, joilla muut on päässyt käymään, mutta itse on jättänyt välistä sen takia, että se maksaa tai on liian kaukana tai ei ole seuraa.

Oikeastaan ainoa lempibändi, jota en ole vielä kertaakaan nähnyt, on Our Last Night, joka julkaisi tuossa taannoin vihdoin ensimmäisen oman Euroopan headline -kiertueen. Alkuperäinen tarkoitus oli lähteä Lontooseen, mutta koska vasta oltiin siellä ja Pariisin keikka sattui helmikuun 16. päivälle, päätettiinkin toteuttaa yksi mun unelmista: ystävänpäivä Pariisissa! En voisi kuvitella tuollaista matkaa kenenkään muun kanssa, ja se, että tiedän Sampsan pitävän tuosta bändistä yhtä paljon kuin minä, tekee reissusta vielä ikimuistoisemman.


Toinen reissu, joka on vielä suunnitteluvaiheessa ja odottaa kesälomalupaa töistä suuntaisi taas tuonne Atlantin toiselle puolelle. Ykköskohteena Jenkeissä häämöttää Los Angeles ja Hollywood, jonka aikana nautittaisiin myös 20 -vuotiaasta Warped Tourista. Pari päivää sitten kuitenkin Enter Shikari ilmoitti osallistuvansa tuolle juhlakiertueelle, mutta heidän esiintymispäiviinsä ei kuulunut yhtään datea Californiassa tai länsirannikolla, joten ajateltiin, että lennetään joko Nycin kautta Losiin tai toisinpäin, riippuen miten saadaan lomat.

Nycissä oon käynyt kerran aikaisemmin vaihtarivuonnani, mutta siitä on jo niin paljon aikaa, enkä osannut arvostaa reissua silloin niin paljon, joten en pistä pahitteeksi uutta ja mukavampaa matkaa tuonne suurkaupunkiin. Tuo Los Angeles on kuitenkin ykköskohde, koska siellä en ole käynyt aikaisemmin, ja viimekesäisen kylmän Toronton reissun vastapainoksi on kiva lähteä jonnekin lämpöseen.

Tästä vuodesta tulee kyllä aivan mahtava! Can't Wait

Guess which three places I'm headed this year?

6 comments:

 1. Kuulostaa tosi mahtavalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En malta itte pysyä housuissani täällä!

   Delete
 2. c: Meitsi menee Pariisiin muutaman viikon päästä viettämään syntymäpäiviäni mussukan kanssa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooi pitäkää mukavaa! Kerro sitten konkarina jotain hyviä menovinkkejä :3

   Delete
 3. Missä opiskelet?

  ReplyDelete