2/26/2014

Paris Pt.3

Koitan keksiä jotain muuta postailtavaa lähiaikoina, mutta koska Pariisin kuvia on vielä ihan älytön määrä jäljellä ja haluan tietenkin julkaista ne kaikki blogissani, niin pitää sitä kansiota aika tasaista vauhtia purkaa. Nämä kuvat kattaa vasta puolet toisesta päivästä.
Aloitettiin päivämme Montmartressa, josta oli tarkoitus paikantaa Sacre Coeur ja pari kangaskauppaa. Sen sijaan bongattiin hirveä määrä graffiteja joiden alustana toimi rekkoja, jotka rajasivat ison torialueen.
Hetken hortoiltuamme päättömästi pitkin kaupunginosaa bongattiin kirkon huippu kattojen takaa, ja lähdettiin kapuamaan sitä päin.
Pian edessä häämöttikin loputon kasa portaita, jotka ilmeisesti pitäisi sitten kavuta ylös.
En osannut päättää, että muokkaanko kuvista tämmöisiä moodyja, koska vaikka tuolla alueella vihersikin jonkin verran kasveja, oli sää silti tosi masentava ja harmaa. Päädyin sitten laittamaan puolet kuvista kirkkaiksi ja puolet tunnelmallisiksi.
Portaikon vieressä sijaitsi vihertävä puisto, jossa vierailtiin matkalla huipulta alas.
Tästä portaikkoon aukeavasta terassista tuli ihan mieleen Kreikka!
Huhhuh, almost there!
Kauniisti näkyi koko kaupunki tuolta kukkulalta.
Siellä se häämöttää!
Kirkko/katedraali/kappeli/mikälieisorakennus oli niin suuri, ettei se mahtunut laajakulmalinssilläkään kokonaisena kuvaan.
Piti napata yhteiskuva kaupungin yllä.
Siellä se siintää. On varmasti paljon kauniinmpi sinisellä taivaalla varustettuna kesällä, kun kaikki puut kukkivat. Mutta koska vuodenaika oli mitä oli, niin tyydytään tämmöiseen kuvaan. Matka huipulta alas tehtiin tosiaan puiston läpi, ja niistä kuvista saa muokattua vaikka kuinka kirkkaita ja väriloistokkaita, joten jätän ne seuraavaan tekstiin (enkä siis siksi, että Photari päätti taas kerran crashata kesken kaiken, enkä vain jaksa aloittaa alusta kuvien valkkaamista juuri nyt).

Joko alkaa kyllästyttämään reissukuvat?

4 comments:

 1. Ei kyllästytä :D Tykkäsin tosta puistokuvasta ja siit kreikkatyylisestä pihakuvasta, jotenki tuli sellanen fiilis, että kohta meilläkin alkaa pikkasen vihertämään, noissa kuvissa kun kamalasti taivaan harmaudesta ja siit yleisestä harnaudesta ei saa otetta nii tulee ihan hyvä fiilis :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä jos ei kyllästytä, kun kituisesti oon vasta puolessavälissä :D JA hyvä jos se harmaus ei välity näistä kuvista, yritin jollain mukamas-artsyilla filtereillä sitä peitellä, että tulis se vehreys ja keväisyys esiin (:

   Delete
 2. Wau! Ihania kuvia. Lukijoille, jotka haluavat tietää lisää faktatietoja Kreikasta ja esimerkiksi sen nähtävyyksistä, kuikistakaapa Kreikkaan.com.

  ReplyDelete