2/14/2014

Paris time!


Terkut taas lentokentältä! Matka kohti Ranskaa ja Paris De Gaullea lähtee noin tunnin päästä, niin perinteikkäästi päivittelen nyt todisteita siitä, että olen oikeasti lähdössä. Paikan päältä tulee varmasti jotain kuvapäivitystä, mutta kunnolla reissusta kerron taas vasta kun palaillaan takaisin. Matkaa edelsi mukava 8 päivän työputki, joten tavarat tuli pakattua jo viikonloppuna, ja kaikki aika iltaisin duunin jälkeen on mennyt jonkin matkaan liittyvän kanssa kamppaillen. Oli esimerkiksi tosi kiva, että printteri lakkasi toimimasta kesken lippujen tulostamisen. Sain onneksi kaiken tarvittavan tehtyä, mutta matkasuunnitelma jäi vähän vajavaiseksi. No mennään sitten mielen mukaan. Tälle illalle meillä on liput Eiffel torniin ja Seineristeilylle, ja sunnuntai on varattu Our Last Nightin keikalle. Maanantai-illalla onkin lähtö takaisin, joten ei tarvitse hirveästi miettiä ajan täyttämistä tekemisellä, koska vain pari päivää on sitä vailla. Aivan varmasti tulee huikea reissu, jos vaan käppäillään paikasta toiseen kamera ja kulta kourassa.

Hyvää ystävänpäivää kaikille ja hyvää matkaa meille :3

3 comments:

 1. Ääk hirvee Ranska-ikävä puskee päälle kun näitä lukee. Olin Lyonissa puoli vuotta vaihdossa pari vuotta sitten ja just kaikki keikat on jääny elävästi mieleen. Aina oli niin paljon parempi fiilis ja jotenkin avoimempaa jengiä liikenteessä niillä keikoilla, vaikka sielläkin pyöri aina samat tyypit niinku täälläkin :') Ehkä paras oli Chunk! No Captain Chunk jossain ihan pienessä syrjäsessä pubissa kun lopulta kaikki vaan joras bändin kans lavalla huutamassa ja lämpötila oli jotain 30 astetta :D Pariisissa ne samat tyypit järkkäilee keikkoja kun Lyonissakin, harmi et en aiemmin tajunnu linkata sulle niitten FB-sivuu :( (Sori hirvee selostus mut innostuin :'D)

  ReplyDelete
 2. Ulkomailla on aina tosi kiva käydä keikoilla. Nyt kun on alkanut sitä harrastamaan siinä toivossa, että saa kaikki mieluisat bändit nähtyä, niin on kyllä huomannut miten tyypit käyttäytyy erilailla eri paikoissa. Tää Our Last Nightin keikka Pariisissa oli kyllä unohtumattomimmista, ihan vaan senkin takia, että se pidettiin pienellä veneellä Seinessä! Ja ei tarvi pyyellä anteeksi, tämmösistä asioista saa hehkuttaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haa! Mun vakikeikkapaikka Lyonissa oli just semmonen pieni vene, siistiä kun tuntu välillä et koko paatti uppoaa kun oli joku tarpeeks hc-keikka :D

   Delete