3/27/2014

Black and white @ Lindex

Helou, olen hengissä!

Vaikkakin just barely. Flunssa iski maanantaina ja nyt olen taistellut monta päivää töiden ja lääkäriinmenon väliltä, kumpikaan kun ei ole kiva vaihtoehto. TOP-paikalle aamuisin päästyäni olo on ollut hyvä, mutta kun puolikuntoisena on vetänyt päälle vielä duunipäivän niin on aika kipeä olo kotiin päästyä. Hengitysiet kun saa miljoonan eri yrityksen jälkeen auki, niin se on samantein simmut kiinni, että saisi nukuttua edes pikkuisen. Tänään olo oli oikeasti kipeä, mutta koska silti selvisin uuden parhaan kaverini Finrexinin voimalla päivästä, palkitsin itseäni pitkästä aikaa ihanilla uusilla vaatteilla. Tää vaatekaupassa harjoittelussa oleminen koituu vielä mun kohtaloksi... 

 Siinä koko tän päivän saldo. Tarkoituksettomasti aika mustavalkoinen pino...
 Tänään myin ainakin kolmelle asiakkaalle tämmöiset. Oon jo viikon verran näitä kattellut ja hokenut itselleni, etten tartte tämmösiä, koska mulla on jo yhdet valkoiset pitsishortsit. Tänään sitten näitä vihdoin sovitettuani en vaan voinut jättää näitä enää rekkiin. Istui niin nätisti! Onpahan koko aika valkoiset pöksyt käytössä, jos vaikka toiset on likaisena pesussa. 
 Tähän laukkuun iskin silmäni jo haastattelupäivänä. Siitä lähtin se on ana huutanut mun nimeä, mutta tiukkana olen pysynyt ja jättänyt sen kiltisti hyllyynsä. Tänään satuin kurkkaamaan laukun sisään, ja koska löysin sieltä kultaisen pitkän ketjun, oli päätökseni siitä, etten tarvitse uutta clutchia sekunnissa pyyhkiytynyt pois. Nyt kun tiedän että tuota voi käyttää ihan kunnon laukkuna, eikä vain taitettuna!
 Aamulla lueskelin vähän blogeja, ja yhdessä bongasin kivat seeprahousut Lindexiltä. Kokeilin kyseisiä farkkuja sekä niiden vieressä roikkuvia leggingsejä, ja totesin, että leggarit on paremmat. Housut oli semmoiset vähän haalistuneen väriset, ja lihotti mun jo valmiiksi leveitä jalkoja häiritsevästi. Oon rakastunut tässä vuoden sisään näköjään täysin mustavalkoisiin leggingseihin. On pääkalloa, ristejä, raitaa, ruutua ja nyt eläintä. Mut ne näyttää niin kivalta ylipitkien paitojen kanssa!
 Nämä YÖHOUSUT tuli eilisessä kuormassa, ja koska omistan vain paksuja verkkareita, jotka sopeutuu nukkumiseen, niin sallin itselleni vähän ohkasemmat yksilöt. Kokeilin nääkin päälle, ja koska malli on tiukka, niin päädyn varmasti käyttämään näitä muutenkin kuin yöhousuina.
 Rakastan Lindexin alusvaatteita. I swear I will end up in vararikko. Tän malliset liivit kun käy kesällä ihan toppinakin. Valkoisia mulla ei muutenkaan ole. Aivan ihanat päällä ja kauniit ku mitkä!
 Kokeilin vielä ihan perusliivejä, jotka sattui myöskin olemaan ihan älyttömän mukavat päällä ja 100% sopivat ja kivan kuosiset. Kehtaa käyttää läpikuultavan paidan alla. Grau!
 Ja kerta nyt törsäiltiin, niin heitin mukaan vielä pari perussormusta. Meikältä kun löytyy vain pääkalloja ja ristejä ja niittejä. Näitä ei ehkä heti ensimmäisenä liitetä mihinkään saatananpalvontaan tai jeesusteluun saatika epäillä nyrkkiraudoiksi. Kummatkin kuitenkin tarpeeksi massiivisia omaan makuun.
Sukkia oon ostellut viikon varrella useemmatkin. Lindexin sukat on parhautta. Tykkään niistä perusmustista sukista, koska ne erottuu kotona pyykinpesun jälkeen muiden sukista kokoleimallaan.  Kuviolliset nyt erottaa muutenkin ja nää nyt vaan oli tosi söpöt. Sukkia mulla ei oo koskaan tarpeeksi, koska jättiläisjalat syö niitä vähintään kerran viikossa.

Mitäs pidätte?

4 comments:

 1. Ihania vaatteita n.n Harmi, että oon ite ihan peeaa, tuli kunnon shoppailufiilis näistä kuvista!

  Niin ootko sie Lindexillä työharjoittelussa vai? c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viime aikoina ihan hirvee shoppailuvimma, en muista millon olis viimeks ollut. Ja joo, oon tosiaan Lindexillä työharjoittelussa ja se ei tee yhtään hyvää tälle himolle tuhlata rahaa :D

   Delete
 2. Mikä Lindex? Pitää tulla moikkaloimaan sua joku päivä (ei nii ettenkö ite olis koulussa siihen aikaan)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ompusshan minä, en pitkälle päässyt. Ja tosiaan teen iltaa ja aamua siellä, joten hyvin voi tulla moikkailemaan! (:

   Delete