3/06/2014

06MAR2014

Tulispa jo kevät, että jaksaisi kuntoilla.
Tulispa jo kesä, että tarkenisi vähissä vaatteissa. 
Tulispa lottovoitto, niin voisi vähentää duunia vapaa-ajan toivossa.
Saispa vähän enempi palkkaa, niin voisi käydä kampaajalla.

Otettiin pitkästä aikaa kuvia asusta, koska tykkäsin siitä tosi paljon. Valitettavasti tää tukka masentaa mua ihan liikaa ja naamavärkki ei ollut hehkeimmillään 13 tunnin päivän jälkeen, joten piti piilottaa naamavärkki kokonaan (tai ainakin melkein). Toivottavasti edes asun kivous välittyy.
 Muutama vuosi sitten vuoron perään tuo paita ja tuo hame on ollut mun lemppareita. Nykyisiä lemppareita on tuo äitin vanha paita, jonka oon itelleni ominut ja jokapuolelta revenneet raitasukkahousut. Bootsit on ainoot, joita kehtaan näillä keleillä käyttää, koska ne on nopea vetää jalkaan eikä liian kuumat, plus mustat maiharit on melkein räjähtämispisteessä, niin yritän vaalia niitä, jotta voin käyttää niitä silloin, kun tekee mieli. Kevään tulo ratkaisisi myös kenkäongelmia: Vanseja kun oottaa laatikossa se 9 paria käyttöönottoa.
 Hiukset on jatkuvasti lässähtäneet, kun en jaksa/ehdi tehdä niille mitään, ja malli on ylikasvanut, koska periaatteni kampaajalla käymättömyydestä. Pituutta ei vaan ole tarpeeksi, kun vertaa pidennyksiin, jotka on sopivan mittaset ja suoristusrauta vetelee viimeisiään, jonka vuoksi kiehkurat ei ees pysy suorina. Oon sellainen ihminen, että päivä ja mieli on paljon parempi, jos tykkää omasta peilikuvastaan. Toivon nyt, että kevät tuo jotain inspiraatiota joko siihen tälläytymiseen tai siihen, että viitsin uhrata satasen kampaajakäyntiin. Hiusvärejä odottelee kaapissa, mutta en usko että ne yksistään piristää. Pitää katsoa keksinkö jotain väliaikaisratkaisua vaikka.
shirt + skirt, H&M / tights, Lindex / denim shirt, my mom's / boots, Skopunkten / belt, 2nd hand / necklace, GT / watch, Guess?


4 comments:

 1. Arvostat varmasti tosi paljon näitä mun kommentteja, tosi kehittäviä :D Mutta siis asiaan, kattelin tota ekaa kuvaa silleen "Ihme asu, jokin tossa nyt mättää, yhtään en tykkää", sit selasin eteenpäin ja muutin mieltäni.
  Toi ilman farkkutakkia otettu kuva toi kivasti esille tota hametta ja sitä seuraava kuva olikin miellyttävä ja olin ihan ihmeissäni, että mikähän siinä ekassa kuvassa mättää... Se on varmaan tuo mystinen ryppy siinä sinisessä paidassa :D Perhanan perfektionisti minä :)
  Mutta mutta lopultakin kiva asu, sen mä kai tulin kertomaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ellu kommentistasi, se ainakin piristi (: Mulla käy ainakin niin, että jos asu on mun mielestä kiva ja kuvat epäonnistuu, niin sit se ei ookaan niin kiva. Tukka ja naama ja valaistus vaikuttaa tosi paljon. Mutta kiva jos päädyit lopulta siihen että on kiva asu :D

   Delete
 2. I feel u. Kunpa voiskin aina näyttää täydelliseltä... hiuslagi varsinkin on ärsyttävä juttu ja masentaa yleisfiilistä :( Mikset siis voi käyttää pidennyksiä nyt? + kyllähän tuolla ihan hyvin pärjää jo vanseilla, ainakin jos sukkiksillakin tarkenet :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pidennyksiä en voi käyttää koska duuni (pitää olla tukka kiinni, pidennykset ponnarilla on kamalaa) ja lisäks mulla ei oo oikeen värisiä :( En raaskis investoida uusiin ennen kuin keksin mitä teen tän mopin kanssa. Ja en todellakaan pärjää sukkiksilla, kunpa pärjäiskin :D Mulla on näissäkin kuvissa kolmet päällekäin. Ja ei se oikeestaan oo siitä tarkenemisesta kiinni niitten väänssien käyttö, vaan siitä että ne kastuu ja menee ihan kurasiks :(

   Delete