4/09/2014

01APR2014

Piti käydä vihdoin tuhansien keikkakuvien kimppuun, mutta muistikortin irtisanoutumisen vuoksi kuvien siirrossa keski paaaljon kauemmin kuin suunniteltu, niin ei mulla jäänytkään enää aikaa käydä niitä läpi saati muokkailla blogia varten. Mutta pikkuhiljaa kun etenee, niin pääsen niitäkin varmasti piakkoin julkaisemaan. Sen sijaan löysin toimivalta muistikortilta yhdet asukuvat, joissa meikällä on ihan kummallinen ilme kaikissa. Mutta itse asu oli omaan mieleen, niin mitäpä sitä pieni virneily haittaa.
 Kävin tyhjentelemässä Cybershopin varastoja, sillä en vain voinut kulkea tyynesti -60% kyltin ohi, varsinkaan kun ennen elokuvaa oli vielä aikaa kulutettavana. Nopeasti se kuluikin sovituskopissa, ja mukaan lähti muun muassa nämä leggingsit. Niin täydellinen on tuo kuvio ja istuvuus leggingsimäisyyden vuoksi, mutta vähän ovat liian tiukat. Reidet onkin päässyt vähän lihomaan tässä, joten eiköhän niistä saa sen verran raavittua pois, että nämäkin housut istuvat.
(Toi kaikkienkaveri ei kuulu mulle, sisko valittiin moiseksi koulun gaalassa)

 Secrets oli lämppäämässä Our Last Nightia Pariisissa, ja reissun ainoa uusi vaatehankinta olikin kyseisen poppoon sweateri. Oon niin rakastunut näihin, mukavia ja lämpösiä päällä. Oonpas oppinut käyttämään harmaata enemmän nyt vaatetuksessa, kun löytyy kaksi aivan upeaa harmaata yksilöä, ja olisi rikos jättää niitä esittelemättä.
 sweatshirt, from Secrets' gig / leggings, Cybershop / shoes, VANS / necklace, Forever 21 Toronto / watch, Guess?
Muuten myös mun hiiri irtisanoutui, ja nyt on käytössä muinoin Macin mukana tullut hiiri, jossa ei rulla toimi. Pakko kai investoida uuteen, niin ärsyttävää on viedä hiiri tuonna palkkiin halutessaan scrollata. Tosin tilasin eilen itselleni WiiU:n niin ei hirveän paljon rahaa löydy hiiri-investointiin, ja jos ostan taas jonkun kympin kämäsen, niin ei siitä kauaa oo iloa näemmä. Noh kuhan se konsoli tulee, niin ei taida hirveästi koneelle tai hiirelle sen puoleen olla käyttöä hetkeen (;

Tykkäättekö tyttömäisten leggareitten ja yli-ison sweatarin yhdistelmästä?

2 comments:

  1. Ihana tää sun blogi! Ja nuo vaatteet on tosi kivoja! :)
    Somewhereinforeverland.blogspot.com

    ReplyDelete